Hogyan csatlakozhatok a VIP-csoporthoz és miért éri meg tagnak lenni?

event2018-03-01 | Frissítve: 2018-03-01
persondr. Novák Hunor

Exkluzív előfizetési rendszerem limitált taglétszámmal működik.  A novakhunor.hu-n továbbra is lesznek ingyenes és minőségi összefoglalók. De miért éri meg a prémium tagság, miben nyújt az többet? 

Kétféle előfizetési típus létezik oldalamon, mindkettő limitált létszámú és csak időnként lehet újaknak előfizetni a www.novakhunor.hu prémium tagságokra, attól függően, mennyi hely ürül meg, ezekről részleteket/információkat emailben küldök ki, amikor éppen aktuális, azaz nyitva van az előfizetési kapu és lehetséges az előfizetés. Az alábbi, kék Csatlakozom gombon elérhető űrlapon megadott emailcímre megy ki majd az email az érdeklődőknek:


Hirdetés

ÉRDEKEL, CSATLAKOZOM!

 

Mire jó az előfizetés? 

A prémium tartalomért előfizetők a fizetés után egyből hozzáférnek az utazási gyógyszerlistámhoz, ami egy igen részletes, konkrét lista, az előfizetők extra tartalmakat, összefoglaló cikkeket kapnak, emellett lehetőségük nyílik arra, hogy bónuszként egy zárt csoporthoz, közösséghez csatlakozzanak és itt kérdéseket tehessenek fel nekem. Egész évben kérdezhet tőlem, ha baj van, kérdéseire a csoportban személyesen válaszolok legkésőbb 48-72 órán belül, a legújabb szakirodalmi adatok alapján! Mivel a kérdések hashtaggel vannak ellátva, így az elmúlt idő alatt óriási adatbázis jött létre, így sokszor kérdezés nélkül, pusztán kereséssel megtalálhatja választ kérdésére, mert a gyakori problémákról már valaki biztosan kérdezett. Ez biztos pontot jelenthet, ha bizonytalannak érzi magát!

Előfizethet prémium tagságra úgy, hogy különböző extra tartalmakhoz, videókhoz férhet hozzá, továbbá előre meghirdetett időpontokban kérdezhet külső szakértőktők, akik szűkebb szakterületük legjobbjainak számítanak. Emellett bónuszként csatlakozhat zárt VIP-csoportomhoz is. 

 

Cikkek és hiánypótló videók, amikhez előfizetés nélkül nem fér hozzá, például:

  • részletes online előadást, videót talál a fitymaszűkületről, fitymaápolásról
  • három részes oktatóvideót készítettem a fájdalommentes vérvételről, védőoltásról. Igen, Ön szülőként megelőzheti a gyermek fájdalmát speciális technikákkal, trükkökkel és modern érzéstelenítő krémmel!
  • agyhártyagyulladás elleni védőoltásokról részletesen
  • multivitaminok
  • hányáscsillapítók
  • kullancs elleni védekezés és még sorolhatnám...

 

Képek az oktatóvideókból

 

 

 

Az előfizetők a későbbiekben nyilvános, novakhunor.hu-ra kikerülő egyéb összefoglalókat is hamarabb olvashatják. A tagsági díj csak 3.000 forint, amivel a csatlakozástól számított 30 napig marad a csoport tagja. A befizetés bankkártyával történik, és 30 naponta automatikusan megújul a kényelem érdekében, de pár kattintással bármikor lemondható. A rendszer modern, automatizálva van: online módosíthatja adatait és online kapja a számlát is minden fizetés után.

 

ÉRDEKEL, CSATLAKOZOM!

 

A tagok 96,6%-ának megérte a havi 3000 forint azért, amit kapott

 

A csoporttagok anonim módon adhatnak visszajelzést. A tagok 96,6%-a szerint megérte a tagsági díj és másnak is ajánlja:

A tagok több mint 95%-a szerint pedig a fájdalommentes vérvételről és védőoltásról szóló videosorozatom "nagyon hasznos és jó volt, a videók profik és minőségiek". A szavazók 100%-a szerint pedig a fitymaszűkületről, fitymaápolásról szóló videóm, online előadásom "nagyon hasznos volt és megérte érte fizetni". A videók minőségére is igyekszem figyelni: HD-felbontással, profi mikrofonnal és softboxos bevilágítással készítettem ezeket.

A tagok elégedettsége nem csak rövidtávú, ezt bizonyítja, hogy alig mondják le a tagságot, sokat kérdeznek, aktívak, így a 2018-ban tervezett őszi nyitás el is maradt, és 2019 tavaszára csúszott a nagy létszám miatt.

 

ÉRDEKEL, CSATLAKOZOM!

 

Sajnos hiába kérik sokan, nem tudok "csak még egy" és még egy embert beengedni, ha épp nincs nyitva az előfizetési lehetőség. Azért limitált a taglétszám, hogy  kezelhető legyen a csoport, a kérdésekre mindenki választ kapjon - célom nem a meggazdagodás, hanem a minőségi szolgáltatás nyújtása, ahol a tagok elégedettek és nem úgy érzik, csak beszedték tőlük a tagdíjat. A tagdíjból származó bevétel hozzájárul a honlap fenntartásához is. A hálapénzt elítélem, viszont az extra egészségügyi szolgáltatásokból származó, rendesen adózott bevételen semmi szégyellni való nincsen, ezért én ez utóbbi utat járom borítékvadászat helyett. 

Köszönöm, ha továbbra is megtisztel figyelmével. Ha problémája van a csatlakozással, írjon az info@novakhunor.hu címre!

dr. Novák Hunor

(Technikai, jogi információk: 
Az oldalon található információk csak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, diagnózist,
kezelést, ezért panaszával mindig forduljon szakemberhez! A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Adatvédelmi szabályzat, GDPR-tájékoztató: https://www.novakhunor.hu/iranyelvek

A részletes, aktuális előfizetéshez tartozó ÁSZF-et az előfizetéses űrlap alján találja meg linkelve, illetve előfizetők később bármikor megtekinthetik azt a visszaigazoló emailben kiküldött Előfizetés beállításai linken. A fizetést követően az előfizető a számlát emailben kapja meg link formájában, a Billingo rendszerén keresztül.  A számla megfelel az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény (Áfa tv.) 165. § (1) bekezdés b) pontjában,  165/A. § (2) bekezdésében írtaknak, aláírás és pecsét és nélkül is érvényes. A bankkártyás fizetés a Barion felületén megy végbe, ami az MNB felügyelete alatt áll, további információk a fizetésről itt.)