Vegyes hírek

Hogyan csatlakozhatok a VIP-csoporthoz és miért éri meg tagnak lenni?

2018-03-01

| Frissítve:

2020-05-26 22:07:12

Dr. Novák Hunor

Exkluzív előfizetési rendszerem limitált taglétszámmal működik.  A novakhunor.hu-n továbbra is lesznek ingyenes és minőségi összefoglalók. De miért éri meg a prémium tagság, miben nyújt az többet? (Magánrendelőmet ezen a külön honlapon éri el.) 

vipcsr

Kétféle előfizetési típus létezik oldalamon, mindkettő limitált létszámú és csak időnként lehet újaknak előfizetni a www.novakhunor.hu prémium tagságokra attól függően, mennyi hely ürül meg. Ezekről részleteket/információkat emailben küldök ki, amikor éppen aktuális, azaz az előfizetési kapu nyitva van és lehetséges az előfizetés, csatlakozás. Ha nem szeretne lemaradni, adja meg emailcímét az alábbi kék gombon, amire kap majd értesítést:

ÉRDEKEL, CSATLAKOZOM!

 

Mire jó az előfizetés? 

A prémium tartalomért előfizetők a fizetés után egyből hozzáférnek az utazási gyógyszerlistámhoz, ami egy igen részletes, konkrét lista, az előfizetők extra tartalmakat, összefoglaló cikkeket kapnak, emellett lehetőségük nyílik arra, hogy bónuszként egy zárt csoporthoz, közösséghez csatlakozzanak és itt kérdéseket tehessenek fel nekem. Egész évben kérdezhet tőlem, ha baj van, kérdéseire a csoportban személyesen válaszolok általában még aznap, de legkésőbb 48-72 órán belül, a legújabb szakirodalmi adatok alapján! Mivel a kérdések hashtaggel vannak ellátva, így az elmúlt idő alatt óriási adatbázis jött létre, így sokszor kérdezés nélkül, pusztán kereséssel megtalálhatja választ kérdésére, mert a gyakori problémákról már valaki biztosan kérdezett. Ez biztos pontot jelenthet, ha bizonytalannak érzi magát!

Előfizethet prémium tagságra úgy, hogy különböző extra tartalmakhoz, videókhoz férhet hozzá, továbbá előre meghirdetett időpontokban kérdezhet külső szakértőktők, akik szakterületük legjobbjainak számítanak. Emellett bónuszként csatlakozhat zárt VIP-csoportomhoz is. 

 

Cikkek és hiánypótló videók, amikhez csak előfizetés után férhet hozzá, például:

 • részletes online előadást, videót talál a fitymaszűkületről, fitymaápolásról
 • három részes oktatóvideót készítettem a fájdalommentes vérvételről, védőoltásról. Igen, Ön szülőként megelőzheti a gyermek fájdalmát speciális technikákkal, trükkökkel és modern érzéstelenítő krémmel!
 • agyhártyagyulladás elleni védőoltásokról részletesen, teljes védőoltási naptár
 • multivitaminok
 • immunerősítő készítmények
 • hányáscsillapítók
 • kullancsriasztó szerek, kullancs helyes eltávolítása
 • savós középfülgyulladás – okok és kezelés, mikor felesleges a műtét
 • fogzásos panaszok kezelése – elavult és szóba jövő gyógymódok
 • csecsemőkori hasfájás 
 • melyik a legjobb popsikrém?
 • hogyan lehet biztonságosan, hivatalosan beszerezni hazánkban nem forgalmazott gyógyszereket?
 • krupp kezelése, legjobb gyerekfogkrém, elavult lázcsillapítók stb…

 

fajdalommentes vervetel krem
Képek az oktatóvideókból

 

 

 

Az előfizetők a későbbiekben nyilvános, novakhunor.hu-ra kikerülő egyéb összefoglalókat is hamarabb olvashatják. A tagsági díj csak bruttó 3.000 forint, amivel a csatlakozástól számított 30 napig marad a csoport tagja. A befizetés bankkártyával történik, és 30 naponta automatikusan megújul a kényelem érdekében, de pár kattintással bármikor lemondható. A rendszer modern, automatizálva van: online módosíthatja adatait és online kapja a számlát is minden fizetés után.

 

ÉRDEKEL, CSATLAKOZOM!

 

A tagok 96,6%-ának megérte a havi 3000 forint azért, amit kapott

 

A csoporttagok anonim módon adhatnak visszajelzést. A tagok 96,6%-a szerint megérte a tagsági díj és másnak is ajánlja:

vip csoport

A tagok elégedettsége nem csak rövidtávú, ezt bizonyítja, hogy alig mondják le a tagságot, sokat kérdeznek, aktívak, az előfizetési rendszer 2017 óta üzemel. Évente csak 1-2 alkalommal van lehetőség a csatlakozásra, aki gyors, bekerülhet. Az alábbi gombon adhatja meg emailcímét, amire értesítést kap majd:

ÉRDEKEL, CSATLAKOZOM!

 

Sajnos hiába kérik sokan, nem tudok “csak még egy” és még egy embert beengedni, ha épp nincs nyitva az előfizetési lehetőség. Azért limitált a taglétszám, hogy  kezelhető legyen a csoport, a kérdésekre mindenki választ kapjon – célom nem a meggazdagodás, hanem a minőségi szolgáltatás nyújtása, ahol a tagok elégedettek és nem úgy érzik, csak beszedték tőlük a tagdíjat. A tagdíjból származó bevétel hozzájárul a honlap fenntartásához és rendelőm fejlesztéséhez is, továbbá a bevétel egy részét rendszeresen jótékony célokra fordítom, hazai kórházakat támogatva (kapott már így jelentős támogatást a Dél-Pesti kórház, a mosonmagyaróvári kórház, a Honvédkórház, továbbá az I. sz. Gyermekklinika is). A hálapénzt elítélem, viszont az extra egészségügyi szolgáltatásokból származó, rendesen adózott bevételen semmi szégyellni való nincsen, ezért én ez utóbbi utat járom borítékvadászat helyett. 

Köszönöm, ha továbbra is megtisztel figyelmével, akár előfizetőként, akár “sima” olvasóként.

dr. Novák Hunor

(Technikai, jogi információk: Az oldalon található információk csak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, diagnózist,
kezelést, ezért panaszával mindig forduljon szakemberhez! A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!  A
datvédelmi szabályzat, GDPR-tájékoztató: https://www.novakhunor.hu/iranyelvek. A részletes, aktuális előfizetéshez tartozó ÁSZF-et az előfizetéses űrlap alján találja meg linkelve, illetve előfizetők később bármikor megtekinthetik azt a visszaigazoló emailben kiküldött Előfizetés beállításai linken.)

dr. Novak Hunor