Hogyan csatlakozhatok a VIP-csoporthoz és miért éri meg tagnak lenni?

event 2018-03-01

Exkluzív, zárt Facebook-csoportom limitált taglétszámmal működik.  A novakhunor.hu-n továbbra is lesznek ingyenes és minőségi összefoglalók. De miért éri meg a prémium tagság, miben nyújt az többet?

 

Hirdetés

ÉRDEKEL, CSATLAKOZOM!

 

A prémium tagságra történő előfizetéskor speciális tartalmakhoz fér hozzá, például megkapja legújabb utazási gyógyszerlistámat tartalmazó cikkemet, amiben hasznos tanácsokat is kap az utazáshoz. Magyar nyelven ez a legrészletesebb lista az interneten! Emellett bónuszként csatlakozhat zárt facebookos VIP-csoportomhoz is. 

Vannak cikkek és hiánypótló videók, amik CSAK a zárt csoportban találhatóak meg, például:

  • részletes online előadást, videót talál a fitymaszűkületről, fitymaápolásról
  • három részes oktatóvideót láthatnak a csoport tagjai a fájdalommentes vérvételről, védőoltásról. Igen, Ön szülőként megelőzheti a gyermek fájdalmát speciális technikákkal, trükkökkel és modern érzéstelenítő krémmel!
  • konkrétan megtudja, honnan és hogyan rendelheti meg a legolcsóbban az érzéstelenítő krémet - házhoz szállítással
  • hasznos, máshol nem olvasható összefoglalók csecsemőkori hasfájásról, hányásról, oltásokról stb.

 

ÉRDEKEL, CSATLAKOZOM!

Képek az oktatóvideókból
Képek az oktatóvideókból

 

Továbbá kérdéseire a csoportban személyesen válaszolok, a legújabb szakirodalmi adatok alapján, illetve az elkészülő egyéb újabb összefoglalóimat, amik a novakhunor.hu-ra is kikerülnek majd, a csoport tagjai jóval hamarabb olvashatják. A tagsági díj most csak 3.000 forint, amivel a csatlakozástól számított 30 napig marad a csoport tagja.

 

A tagok 96,6%-ának megérte a havi 3000 forint azért, amit kapott

A csoporttagok anonim módon adhatnak visszajelzést. A tagok 96,6%-a szerint megérte a tagsági díj és másnak is ajánlja:

A tagok több mint 95%-a szerint pedig a fájdalommentes vérvételről és védőoltásról szóló videosorozatom "nagyon hasznos és jó volt, a videók profik és minőségiek". A szavazók 100%-a szerint pedig a fitymaszűkületről, fitymaápolásról szóló videóm, online előadásom "nagyon hasznos volt és megérte érte fizetni".

 

ÉRDEKEL, CSATLAKOZOM!

 

Sajnos hiába kérik sokan, nem tudok "csak még egy" és még egy embert hozzáadni a csoporthoz a zárás után. Azért limitált a taglétszám, hogy a  felmerülő kérdésekre személyesen válaszolni tudjak és kezelhető legyen - célom nem a meggazdagodás, hanem a minőségi szolgáltatás nyújtása, ahol a tagok elégedettek és nem úgy érzik, csak beszedték tőlük a tagdíjat.

Köszönöm, ha továbbra is megtisztel figyelmével! Ha problémája van a csatlakozással, írjon az info@novakhunor.hu címre!

dr. Novák Hunor