Hogyan csatlakozhatok a VIP-csoporthoz és miért éri meg tagnak lenni?

event 2018-03-01 | Frissítve: 2018-10-06
persondr. Novák Hunor

Exkluzív, zárt Facebook-csoportom limitált taglétszámmal működik.  A novakhunor.hu-n továbbra is lesznek ingyenes és minőségi összefoglalók. De miért éri meg a prémium tagság, miben nyújt az többet? 

A prémium tagságra történő előfizetéskor speciális tartalmakhoz, videókhoz fér hozzá, például megkapja legújabb utazási gyógyszerlistámat tartalmazó cikkemet, amiben hasznos tanácsokat is kap az utazáshoz. Magyar nyelven ez a legrészletesebb lista az interneten! Emellett bónuszként csatlakozhat zárt facebookos VIP-csoportomhoz is. 

Hirdetés

ÉRDEKEL, CSATLAKOZOM!

 

Vannak cikkek és hiánypótló videók, amik CSAK a zárt csoportban találhatóak meg, például:

  • részletes online előadást, videót talál a fitymaszűkületről, fitymaápolásról
  • három részes oktatóvideót láthatnak a csoport tagjai a fájdalommentes vérvételről, védőoltásról. Igen, Ön szülőként megelőzheti a gyermek fájdalmát speciális technikákkal, trükkökkel és modern érzéstelenítő krémmel!
  • agyhártyagyulladás elleni védőoltások
  • multivitaminok
  • hányáscsillapítók
  • kullancs elleni védekezés stb.

 

Képek az oktatóvideókból

 

 

Kérdéseire a csoportban személyesen válaszolok, a legújabb szakirodalmi adatok alapján - mivel a kérdések hashtaggel vannak ellátva, így az elmúlt idő alatt óriási adatbázis jött létre, így sokszor kérdezés nélkül, pusztán kereséssel megtalálhatja választ kérdésére, mert a gyakori problémákról már valaki biztosan kérdezett.

A csoport tagjai az elkészülő egyéb újabb összefoglalóimat, amik a novakhunor.hu-ra is kikerülnek majd, a csoport tagjai jóval hamarabb olvashatják.

A tagsági díj csak 3.000 forint, amivel a csatlakozástól számított 30 napig marad a csoport tagja. A befizetés bankkártyával történik, és 30 naponta automatikusan megújul a kényelem érdekében, de pár kattintással bármikor lemondható. A rendszer modern, automatizálva van: online módosíthatja adatait és online kapja a számlát is.

 

ÉRDEKEL, CSATLAKOZOM!

 

A tagok 96,6%-ának megérte a havi 3000 forint azért, amit kapott

 

A csoporttagok anonim módon adhatnak visszajelzést. A tagok 96,6%-a szerint megérte a tagsági díj és másnak is ajánlja:

A tagok több mint 95%-a szerint pedig a fájdalommentes vérvételről és védőoltásról szóló videosorozatom "nagyon hasznos és jó volt, a videók profik és minőségiek". A szavazók 100%-a szerint pedig a fitymaszűkületről, fitymaápolásról szóló videóm, online előadásom "nagyon hasznos volt és megérte érte fizetni". A videók minőségére is igyekszem figyelni: HD-felbontással, profi mikrofonnal és softboxos bevilágítással készítettem el őket saját magam.

A tagok elégedettsége nem csak rövidtávú, ezt bizonyítja, hogy alig mondják le a tagságot, sokat kérdeznek, aktívak, így a 2018-ban tervezett őszi nyitás el is maradt, és 2019 tavaszára csúszott a nagy létszám miatt.

 

ÉRDEKEL, CSATLAKOZOM!

 

Sajnos hiába kérik sokan, nem tudok "csak még egy" és még egy embert hozzáadni a csoporthoz, ha épp nincs nyitva az előfizetési lehetőség. Azért limitált a taglétszám, hogy a  felmerülő kérdésekre személyesen válaszolni tudjak és kezelhető legyen - célom nem a meggazdagodás, hanem a minőségi szolgáltatás nyújtása, ahol a tagok elégedettek és nem úgy érzik, csak beszedték tőlük a tagdíjat. A tagdíjból származó bevétel hozzájárul a honlap fenntartásához is. A hálapénzt elítélem, viszont az extra egészségügyi szolgáltatásokból származó, rendesen adózott bevételen semmi szégyellni való nincsen, ezért én ez utóbbi utat járom borítékvadászat helyett.

Köszönöm, ha továbbra is megtisztel figyelmével. Ha problémája van a csatlakozással, írjon az info@novakhunor.hu címre!

dr. Novák Hunor