Vegyes hírek

Várandósság alatt elég fényt enni, egészséges lesz a baba – hirdeti a magyar oltásellenes klub

2017-04-27

| Frissítve:

2018-06-30 19:42:56

Dr. Novák Hunor

Miért kéne táplálék a kismamának vagy az újszülöttnek? Elég a fény, a finom energia, persze ehhez lelkiekben spiccen kell lenni – hirdeti az Oltáskritikus Életvédők Szövetsége.

Elég a fény!
Elég a fény? (A kép illusztráció)

Több ezren követik Facebookon ezt a szervezetet, amely Labant Csaba (LCS) nevéhez fűződik. Ez az a rendkívül kártékony csoportosulás, ami áltudományos cikkekkel, leleplező Youtube-os videókkal téveszti meg az embereket és hangolja őket a védőoltások ellen, terjesztve a járványbarát nézeteket. Hogy mennyire lehet komolyan venni az efféle szervezetek oltásokkal kapcsolatos állításait, és hogy mennyire veszélyes tevékenységük, azt jól tükrözi legújabb agymenésük. A Mindmeghalunk fb-oldal fedezte fel az alábbi gyöngyszemet:

oltaskritikus szervezet

fenyeves12

Mielőtt bárki azt hiszi, az efféle szervezetek hozzászólásainak nincs hatása: hazánkban több gyermek meghalt már, mert szüleik fényevésre váltottak és gyakorlatilag halálra éheztették szerencsétleneket. Elég a védőoltásellenességből, életveszélyes hülyeségekből!

dr. Novák Hunor

Kapcsolódó cikk:

Ezért ne higgye el, amit az oltásellenesek mondanak
Kik azok, akik le akarják leplezni a vakcinalobbit? Parlagfűzabálás, netkábelen keresztül terjedő nemi betegség, gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatti nyomozás a palettán.

(Címlapkép: Wikipedia – Angie vite  © , CC BY-SA 4.0

dr. Novak Hunor