Vegyes hírek

Ütötte, rúgta a mentőt L. Csaba, az oltásellenes barom

2018-06-07

| Frissítve:

2018-06-30 19:41:34

Dr. Novák Hunor

Saját gyermekük halála miatt vádolják őket szándékos emberöléssel. Az apa korábbi nyilatkozata szerint orvosi szervkereskedelem áldozata lett a gyereke.

Többször írtam már L. Csabáról, aki az egyik legnagyobb, legaktívabb magyar védőoltásellenes szervezet vezetője. Gyermekük halála miatt áll most bíróság előtt feleségével, a babájuk ugyanis nem kapta meg az egyébként kötelező K-vitamint újszülött korában otthon, emiatt K-vitaminhiányos vérzés, agyvérzés és halál alakult ki.

oltasellenes szulok

A történet onnan indult, hogy L. Csabáéknál elromlott a fűtés, ezért pár napra az újszülött gyermekükkel egy barátuknál szálltak meg. Ott a baba rosszul lett, többször sugárban hányt, szája lefittyedt, pupillái kitágultak, elsápadt, a házigazdák mentőt akartak hívni, az apa, L. Csaba azonban ezt nem engedte. Végül a házigazdák nyomására, látva a gyermek extrémen rosszabbodó állapotát kihívták az ügyeletet, majd a mentőt, L. Csaba azonban őrjöngött, akadályozta az orvosi munkát. Amikor a rohammentőbe rakták a kritikus állapotban lévő babát, L. Csaba a mentőt ütötte, rúgta a bírósági anyagok szerint, mire a házigazda (akkor még barátja) annyit mondott: 

Eszednél vagy? A te gyereked életéért küzdenek!

 

Információim szerint L. Csaba az egyik budapesti gyermekklinika intenzív osztálya előtt is őrjöngött, balhézott, ezért biztonsági embert kellett hívni rá. A védőoltásellenes apa „saját felelősségére” el akarta vinni az Intenzív osztályról a gyermeket, azonban minden orvosi próbálkozás ellenére a gyermek meghalt.

 

Nem volt elég tanulópénz a saját gyermekének halála, tovább uszít az orvosok ellen

 

L. Csaba szerint gyermekének agyvérzését nem a K-vitaminhiány okozta, hanem hogy a gonosz mentősök a mentőautóval belementek egy kátyúba, a zökkenés miatt kapott agyvérzést a gyermeke. Egy másik riportban azt is elmondta, hogy szerinte az orvosok, mentősök és mindenki összeesküdött ellene, és szervkereskedők állnak a háttérben, egy áltudományos műsorban így fogalmazott:

„Nem hittem volna, hogy egy csecsemőt kivégeznek a szerveiért”

L. Csabának van másik gyermeke, akiket szintén óvnak a gonosz orvosoktól és védőoltásoktól. Döbbenetes, hogy a gyámhatóság nem vette el tőlük még ezt a gyermeket, úgy látszik megvárják, amíg ezzel a gyerekkel is tragédia történik.

A vádlott oltásellenes szervezetével rendszeresen publikál védőoltásellenes írásokat, és hangolja az embereket a modern orvostudomány ellen. Pedig nem ártana megnézni, mielőtt valaki egy szavukat is elhiszi, hogy ki áll ezek mögött az írások mögött: egy elmebeteg gyerekgyilkos, aki megkapta a legnagyobb pofont az élettől saját gyereke halálának formájában, de ez sem volt elég, hogy leálljon a bizonyítottan életveszélyes áltudományos nézeteinek terjesztésével.

„Nem érted, Te barom? Hát megölöd az embereket ezzel a f.szságoddal!” – mondta korábban Zacher Gábor ennek kapcsán, ugyanis egy tévéműsorban leültem vitáztam egy védőoltásellenessel.

dr. Novák Hunor

dr. Novak Hunor