Vegyes hírek

Homeopátiás siker veszélyeztetett terhességnél Geréb Ágnessel

2018-07-14

| Frissítve:

2018-07-14 14:08:36

Dr. Novák Hunor

Megható történet Geréb Ágnessel, aki többször kezelgetett otthon rizikós eseteket. Nem is akármivel!

Bár már nem akartam foglalkozni a témával, mivel azonban Geréb Ágnes hívei aktivizálták magukat oldalamon és terjesztik az egyoldalú információjukat, ezért muszáj még írnom Geréb ténykedéséről.

Ez egy másik gyöngyszem, 2017-es cikk:

harmonet gereb agnes

„Közben megérkezett a férjem, s röviddel utána a húgomék is. Ágival folyamatosan kapcsolatban voltak. Kaptam a homeopátiás szert félóránként. 2-3 óra múlva megszűntek a szülési fájdalmaim. Szinte ájultan az izgalmaktól, elaludtam. Amikor felébredtem, Ági ott állt az ágyam mellett. Óvatosan megtapogatta a hasamat, érezte az erősen kalimpáló kisbabát. Tényleg nagyon izgett-mozgott, soha előtte nem éreztem ennyire, pedig nála igen hamar érzékeltem a mozgást.

Ági arra gondolt, hogy ha most nyugalomban és biztonságban vagyok, talán van egy pici esély. A rokonaimnak meghagyta, milyen homeopátiás szerekre lesz szükség, hogyan emeljék meg az ágylábat.”

A Harmonet oldalán olvasható a teljes történet. Ahogy korábban írtam, az otthonszülés alacsony rizikójú várandósságoknál, megfelelő feltételek és szabályozás mellett biztonságos. Geréb Ágnes viszont sorozatosan vállalt be olyan magas rizikójú várandósságokat, amiket a nyugat-európai protokollok alapján sem szabadott volna megpróbálni otthon megszüleszteni.

Amit Geréb Ágnes csinált, az nem modern, nyugat-európai protokollokon alapuló gyakorlat, hanem a középkori ősanyaság világába repít vissza, súlyosan veszélyeztetve az anyák és újszülöttek életét. Ez nem csak vélt veszély: Geréb Ágnes jogerősen több gyermek halála, nyomorékká tétele miatt került elítélésre.

dr. Novák Hunor

Ajánlott cikk: Fekete angyal: sürgősen vegyük le a glóriát Geréb Ágnes fejéről!

A Semmelweis Egyetem elhatárolódik a homeopátiától: nem adnak helyet az áltudománynak

Komoly vizsgálatok igazolják: a homeopátia hatástalan, átverés

dr. Novak Hunor