Vegyes hírek

Hogyan csatlakozhatok a VIP-tagsághoz és miért éri meg előfizetőnek lenni?

2018-03-01

| Frissítve:

2022.06.06 15:09:53

Dr. Novák Hunor

Exkluzív előfizetési rendszerem limitált taglétszámmal működik.  A novakhunor.hu-n továbbra is lesznek ingyenes és minőségi összefoglalók. De miért éri meg a prémium tagság, miben nyújt az többet? 

vipcsr

A VIP-tagság a Kroki magán gyermekrendelő csúcsszolgáltatása, egy limitált létszámú előfizető rendszer. Sajnos nagyon ritkán, 1-2 évente csak egyszer (!) lehet újaknak előfizetni attól függően, mennyi hely ürül meg. Azért nem bővítem a taglétszámot, mert nekem a tagok elégedettsége a legfontosabb, és egy bizonyot létszám felett nyilvánvalóan nem lehet minőségi szolgáltatást nyújtani, kapaciásaim korlátozottak. Az előfizetésről részleteket/információkat emailben küldök ki, amikor éppen aktuális, azaz az előfizetési kapu nyitva van és lehetséges az előfizetés, csatlakozás. Ha nem szeretne lemaradni, adja meg emailcímét az alábbi kék gombon, amire kap majd értesítést:

ÉRDEKEL, CSATLAKOZOM!

Mivel a túljelentkezés óriási és ritkán lehet csatlakozni, így az érdeklődőknek csak egy töredékének van esélye bekerülni. Ha nem sikerül Önnek, nagyon sajnálom, kérem megértését.

Mire jó az előfizetés? 

Egy családban egy előfizetés elég, mindegy, hány gyermeke van. A VIP-előfizetés magában foglalja a Törzskártya nyújtotta szolgáltatást is: ez egy garancia arra vonatkozólag, hogy egy külön idősávba, akár pár napon belülre foglalhasson időpontot magánrendelőmbe. VIP-előfizetők a laborvizsgálati csomagokból kedvezményt kapnak, illetve a VIP-tagság előfizetés ezen felül a Kroki magán gyermekrendelőben gondozott betegek esetén ingyenes e-recept felírást is biztosít, a Kroki magánrendelőben korábban felírt, állandóan szedett gyógyszerek esetében, felár nélkül. Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a feláras orvosi vizsgálatokból (pl.: szemölcs fagyasztása folyékony nitrogénnel, laborvizsgálatok, genetikai vizsgálatok) egyedi kedvezményt adjon, illetve ingyenes kontroll időpontokat adjon VIP-tagság előfizetők számára a rendelői megjelenést követő 30 napon túl is. Az Előfizetők a fenti szolgáltatások – kedvezmények mellett bónuszként utólag is konzultálhatnak orvosukkal, illetve az Előfizetők számára egy zárt Facebook csoport, közösség is rendelkezésre áll, ahova 1 előfizetéssel 1 fő csatlakozhat, ahol egész évben kérdezhet tőlem nyilvános posztban ha baj van,  igyekszem segíteni. Mivel a kérdések hashtaggel vannak ellátva, így az elmúlt idő alatt óriási adatbázis jött létre, így sokszor kérdezés nélkül, pusztán kereséssel megtalálhatja választ kérdésére, mert a gyakori problémákról már valaki biztosan kérdezett. Ez biztos pontot jelenthet, ha bizonytalannak érzi magát!

Ingyenes bónuszként extra videókhoz, cikkekhez férhet hozzá.

Cikkek és hiánypótló videók, amikhez csak előfizetés után férhet hozzá, például:

 • részletes online előadást, videót talál a fitymaszűkületről, fitymaápolásról
 • három részes oktatóvideót készítettem a fájdalommentes vérvételről, védőoltásról. Igen, Ön szülőként megelőzheti a gyermek fájdalmát speciális technikákkal, trükkökkel és modern érzéstelenítő krémmel!
 • agyhártyagyulladás elleni védőoltásokról részletesen, teljes védőoltási naptár
 • multivitaminok
 • immunerősítő készítmények
 • hányáscsillapítók
 • kullancsriasztó szerek, kullancs helyes eltávolítása
 • savós középfülgyulladás – okok és kezelés, mikor felesleges a műtét
 • fogzásos panaszok kezelése – elavult és szóba jövő gyógymódok
 • csecsemőkori hasfájás 
 • melyik a legjobb popsikrém?
 • hogyan lehet biztonságosan, hivatalosan beszerezni hazánkban nem forgalmazott gyógyszereket?
 • krupp kezelése, legjobb gyerekfogkrém, elavult lázcsillapítók stb…
fajdalommentes vervetel krem
Képek az oktatóvideókból

A tagsági díj bruttó 8.900 forint + éves inflációkövetés, amivel a csatlakozástól számított 30 napig marad a csoport tagja. Az éves inflációkövetés azt jelenti, hogy az előző éves KSH inflációval emeljük a havidíját majd, amiről értesítést küldünk előtte: így a szolgáltatás nem lesz drágább, csak tartja az árát. A befizetés bankkártyával történik, és 30 naponta automatikusan megújul a kényelem érdekében, de pár kattintással bármikor lemondható. A rendszer modern, automatizálva van: online módosíthatja adatait és online kapja a számlát is minden fizetés után. A havidíj egészségpénztárra elszámolható, itt megtalálja, kivel vagyunk szerződésben és hogyan küldhető be a számla feléjük. Magán egészségügyi biztosítók felé is elszámolható, szerződésétől függően, ezügyben érdeklődjön biztosítójánál.

ÉRDEKEL, CSATLAKOZOM!

A tagok többsége elégedett

A csoporttagok anonim módon adhatnak visszajelzést, ami segíti a szolgáltatás színvonalának fenntartását. A tagok elégedettsége nem csak rövidtávú, ezt bizonyítja, hogy alig mondják le a tagságot, sokat kérdeznek, aktívak. Az alábbi gombon adhatja meg emailcímét, amire értesítést kap majd:

ÉRDEKEL, CSATLAKOZOM!

Sajnos hiába kérik sokan, nem tudok „csak még egy” és még egy embert beengedni, ha épp nincs nyitva az előfizetési lehetőség. Azért limitált a taglétszám, hogy  kezelhető legyen a csoport, a kérdésekre mindenki választ kapjon – célom nem a meggazdagodás, hanem a minőségi szolgáltatás nyújtása, ahol a tagok elégedettek és nem úgy érzik, csak beszedték tőlük a tagdíjat. A tagdíjból származó bevétel hozzájárul a honlap fenntartásához és rendelőm fejlesztéséhez is, továbbá a bevétel egy részét rendszeresen jótékony célokra fordítom, hazai kórházakat támogatva (kapott már így jelentős támogatást a Dél-Pesti kórház, a mosonmagyaróvári kórház, a Honvédkórház, továbbá az I. sz. Gyermekklinika is). 

Köszönöm, ha továbbra is megtisztel figyelmével, akár előfizetőként, akár „sima” olvasóként.

dr. Novák Hunor

(Technikai, jogi információk: Az oldalon található információk csak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, diagnózist,
kezelést, ezért panaszával mindig forduljon szakemberhez! A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!  A
datvédelmi szabályzat, GDPR-tájékoztató: https://www.novakhunor.hu/iranyelvek. A részletes, aktuális előfizetéshez tartozó ÁSZF-et az előfizetéses űrlap alján találja meg linkelve, illetve előfizetők később bármikor megtekinthetik azt a visszaigazoló emailben kiküldött Előfizetés beállításai linken. ÁSZF itt is elérhető.)

dr. Novak Hunor