Vegyes hírek

Gyűlölöm a védőoltásokat, szándékosan megfertőztem a gyerekemet! – írja büszkén egy oltásellenes

2017-02-15

| Frissítve:

2018-06-30 19:48:35

Dr. Novák Hunor

A gyógyszerlobbi fizetett ügynöke az az ORV-os, aki a kötelező oltásokkal mérgezi a gyerekeket egy „felvilágosult” anyuka szerint.

Korábbi cikkemben leírtam: bárányhimlősnek lenni a XXI. században bűn, ez a betegség ugyanis sokszor szövődményekkel jár, ezért nem jó ötlet megfertőzni a gyereket, úgynevezett bárányhimlő-partit szervezni, hogy minél hamarabb átessen a fertőzésen. Sajnos hazánkban ez a szokás, tévhit mai napig elterjedt.

Valójában érdemes beadni a bárányhimlő elleni védőoltást – de nem mindenki gondolja így.  Az alábbi anyuka nem csak arra büszke, hogy gyűlöli a védőoltásokat, hanem arra is, hogy szándékosan megfertőzte gyerekeit. 

vedooltasellenes

Szerencsére az ő gyerekeinél nem alakult ki szövődmény, de senkinek nem javaslom, hogy az ő példáját kövesse. Volt már olyan magyar gyermek, aki belehalt, és olyan is, aki megvakult a bárányhimlő szövődményei miatt. Több olyan gyermekkel találkoztam a kórházban, akiket szándékosan fertőztek meg bárányhimlő-partiban a jóhiszemű szülők (mert azt halották, jobb minél előbb átesni rajta), a kialakuló szövődmények, fertőzések miatt részt vettem a kórházi kezelésükben, és így utólag azok a szülők már egyáltalán nem tartották jó ötletnek a bárányhimlős partit. A bárányhimlő még szövődmény nélkül is sokszor kellemetlen betegség – és nem tudjuk megjósolni, kinél jelentkezik csak pár pötty formájában a betegség, és kinél borítja be szinte az egész testet a sok viszkető kiütés:

bárányhimlő kiütés varicella hólyag
Bárányhimlős gyerek   Fotó: Postertjack – Wikipédia 

Az autizmus-védőoltás témája pedig egy rengetegszer megcáfolt butaság, amiről az alábbi cikkemben írtam: Ezért ne higgye el, amit az oltásellenesek mondanak

dr. Novák Hunor

Fotó megosztáshoz: PixabayPostertjack – Wikipédia

dr. Novak Hunor