Vegyes hírek

Elégedett vásárló című rovatunk következik

2018-06-04

| Frissítve:

2018-06-04 19:39:16

Dr. Novák Hunor

Nem mindenkinek tetszett a biorezonanciáról szóló cikkem, amiben leírtam, hogy az egész egy ócska átverés.

A postafiókomba érkezett levél a „sejtszintű bemérésről”:

elegedett vasarlo1

 

Természetesen a cikket nem törlöm, nem hátrálok meg.

 

Van, aki szerint minden rezeg, és 26 szervet futtatnak a programon, bármit is jelentsen ez:

A biorezonancias bemeres, diagnosztika, mukodik! 30 eves tudomanyos teny! Usd be ezt a szot a youtoub-ba. Ott nehany orvos es szakember tajekoztatni fog. De ez, amit Dr. Hunor megenged maganak,??? Nem tudom, hogy mereszeli???!!!!!

Tudnek egy rakas orvosi videot kuldeni de legyen az eleg, hogy minden rezeg!! A mi szervezetunk is. Azok szervei es elektromos rezgesuk van sejtszinten!!! A CIKKIRO HAZUDIK!!!

Lehet, hogy nem erti! A meres, sejtszinten tortenik, s nalunk26 szervet futtatunk a programon! Ez full pontos diagnosztika! 5 ev alatt, azert (ha megengedi); rengeteg jo tapasztalat halmozodott fel. Persze a meres utan s az szerint ajanlani kell a megfelelo keszitmenyt, ami nalunk megtalalhato!!!

 

Na igen, az ilyen átverések egyik tipikus jellemzője, hogy nem elég, hogy a kamuvizsgálatért jó pénzt elkérnek, utána a náluk található „csodavitaminok” vagy étrendkiegészítőket lehet (vagyis kell) megvenni a gyógyulásért.

Egy másik olvasóm frappánsan összefoglalta a története:

Amíg lószar van, veréb is van. A sok sarlatán le tudja húzni a sok barmot, tegyék. Nem az a hülye aki csinálja, hanem aki bedől nekik.

 

A fenti kommentek itt találhatók meg, ott is lehet reagálni rájuk.

dr. Novák Hunor

dr. Novak Hunor