Vegyes hírek

„Boldogságot okozott a haldokló fiam számára” hálás szülők találkozása Lalával, a bohócdoktorral

2017-01-15

| Frissítve:

2018-06-08 14:45:57

Dr. Novák Hunor

Több mint 100.000 ember olvasta a híres bohócdoktorral, dr. Lalával készült interjúmat. Alább néhány hozzászólás azoktól, akiknek élőben volt „szerencséjük” találkozni vele.

Lala bohócdoktor

„Kedves Lala doktor ! Hálásan köszönöm a munkájukat , ami oly boldogságot jelentett az én haldokló kisfiam számára ! Valóban sokat segít az a mosoly az a vidámság amit nyújtanak a sok kis beteg gyermeknek! Még a mai napig őrzöm a matricákat amit az énkincsemnek adtak , amit ki kellett jó látható helyre ragasztanunk , hogy ő rá lásson. Sajnos Ő már négy éve elment! Kívánok sok erőt kitartást munkájukhoz mert valóban nagyon sokat jelent a haldokló gyermekeknek, de még a szüleiknek is. Csodás dolog mikor kicsit elfelejthetik a fájdalmakat mikor Önök a kórtermekben meg jelennek!”

„Amikor az arcomba mondták, hogy ennyi volt, vigyem haza a gyerekemet meghalni. Kint sírtam a folyosón, épp jött Lala és komolyan mondom többet használt ott és akkor, mint egy profi pszichológus. A kislányom nagyon-nagyon szerette és sokat adott neki, ahogy a többi gyereknek is. A piros orr mögött egy valódi, és általam nagyon tisztelt EMBER bújik meg. Isten áldja meg érte! ♥”

„Én nagyon sokszor találkoztam már Lalával, Jázminnal és az akkor még aktív bohócokkal a II. sz. Klinikán. Mint szülő bátran kijelenthetem, hogy a visszajáró kis betegek de még a szülők is nagyon várták őket minden héten. Mindíg vidámnak tűntek és szívből jövő nevetés hallatszott a kórtermekből. Biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz lehetett nekik is látni az elgyötört gyermekeket mégis megnevettették őket. Mi szülők is feledtük az alatt az idő alatt, hogy miért is vagyunk ott. Csak hálával és szeretettel tudok rájuk gondolni. Remélem sokáig fognak még „szórakoztatni” !”

„Mi is megtapasztaltuk a bohócdoktor jótékony hatását. …előtte hülyeségnek tartottam. …beismerem tévedés volt….köszönjük a mosolyt a bajban. ..én konkrétan sírva fakadtam ahogy a gyerekemet láttam örülni”

„Mi is találkoztunk Lala bohóc doktor bácsival ahogy a gyerekeink hívták a kórházban. Egy pillanat alatt elfelejtették miért is vannak ők ott…varázslatos volt az az érzés gyerekeinknek és szülőnek egyaránt. Köszönjük szépen mert a mosoly gyógyít mi tudjuk!”

dr. Novak Hunor