Vegyes hírek

Belehalt a fényevésbe az agárdi kisfiú? Kit érdekel, autóvezetés közben is meg lehet halni!

2017-05-17

| Frissítve:

2017-05-17 12:59:21

Dr. Novák Hunor

Nagyon csodálatos akár kilenc napot víz és élelem nélkül eltölteni – mondja a fényevő táborokat szervező „spiritiszta” a Mokkában. Egyeseknek tényleg akkora agyállománya lehet, mint a fotoszintetizáló lóherének.

Amikor szembesítették a „terapeutát” a halálesetekkel, fényevés veszélyeivel, azt mondta: minden veszélyes, az autóvezetés, búvárkodás és hegymászás is. Eközben a magyar oltásellenes csoportok arról írnak Facebookon, a várandós nőnek sem kell táplálék, elég a finom energia, egészséges lesz a baba. Itt tartunk.

Rendkívül kitolódott az emberek ingerküszöbe az alternatív gyógyászatot illetően: a fényevéssel szemben a méregtelenítő kúra, a biorezonancia, a homeopátia (emlékező víz)  és egyéb kamumódszerek már sokakban ki sem verik a biztosítékot. Szomorú, hogy egyre több helyen népszerűsítik a fényevést, ami arról tanúskodik: mérhetetlen sötétség uralkodik a fejekben.

A Mokka műsorának másik vendége volt Rezsicsökkentő Lajcsi is, aki évekkel ezelőtt Shine mester javaslatára kipróbálta a fényevést, amiben saját bevallása szerint majdnem belehalt, legyengült, hidegrázás, halálfélelem lett úrrá rajta. 

lagzi lajcsi fenyeves

 

„Én bedőltem ennek, bevállalom, hülye voltam” – mondta a Velvetnek. A hírek szerint Lajcsi táltosiskolában tanulta a szellemgyógyászatot, energiagyógyászatot, büszkén mesélte az egyik bulvárlapnak, hogy gyermekei már otthonukban könnyedén megtalálják a vízeret egy pálcával.

 

 dr. Novák Hunor

dr. Novak Hunor