Elrejtés
Figyelmébe ajánljuk!

Kórházi higiénia Angliában: elképesztő, de ezt kérték számon és ellenőrizték is a magyar orvosnál

event 2017. június 17.

A megtörtént eset mutatja, hogy fényévekre vagyunk lemaradva a kórházi higiénia terén. Nem csak az alkoholos kézfertőtlenítő fontos, hanem a betegek bizalmának elnyerése is: azaz nem elég tisztességesnek tisztának lenni, annak is kell látszani...

Hozzám hasonlóan dr. Dénes Tamás érsebész, a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezetének (RESZASZ) elnöke sem fogad el hálapénzt. Ő a rossz orvosi fizetést azzal kompenzálja, hogy Angliába is kijár dolgozni, ott pontról pontra ellenőrizték, hogy az infúzió bekötése előtt, az intravénás katéter (branül) behelyezésénél mit hogy csinál.  Egészen megdöbbentő, mit rontott el és mit kértek számon - a videóban erről is beszél!

Figyelmébe ajánljuk!

A Reggeli Show című műsorban Dénes Tamás azt is megemlítette, az általam felajánlott 200.000 forintnyi adományon felül már többen adakoztak, amiből kézfertőtlenítőt vesznek a kórházaknak. Az akció egy figyelemfelhívás is egyben, hogy végre merjünk beszélni a problémákról.

comment Szóljon hozzá a bejegyzéshez!
Figyelmébe ajánljuk!
Kövessen facebook-on is:
Támogassa munkámat!
Más témákról is szeretne olvasni? Támogassa az újabb összefoglalók elkészülését!
támogatom most!
Evidence-Based logó
email
Hírlevél feliratkozás

Ne maradjon le semmiről! Havonta küldök egy levelet a legfontosabb hírekről. Ha megadja emailcímét, 5 tippet is adok a gyors gyógyuláshoz!

Támogassa munkámat:
Barion logo
Kötelező jogi tájékoztató
Az oldalon található információk csak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, diagnózist, kezelést, ezért panaszával mindig forduljon szakemberhez! A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
loyalty Önnek ajánljuk: