Fityma kisokos

Várandósság alatt elég fényt enni, egészséges lesz a baba - hirdeti a magyar oltásellenes klub

event2017-04-27 | Frissítve: 2018-06-30
persondr. Novák Hunor

Miért kéne táplálék a kismamának vagy az újszülöttnek? Elég a fény, a finom energia, persze ehhez lelkiekben spiccen kell lenni - hirdeti az Oltáskritikus Életvédők Szövetsége.

Elég a fény!
Elég a fény? (A kép illusztráció)

Több ezren követik Facebookon ezt a szervezetet, amely Labant Csaba (LCS) nevéhez fűződik. Ez az a rendkívül kártékony csoportosulás, ami áltudományos cikkekkel, leleplező Youtube-os videókkal téveszti meg az embereket és hangolja őket a védőoltások ellen, terjesztve a járványbarát nézeteket. Hogy mennyire lehet komolyan venni az efféle szervezetek oltásokkal kapcsolatos állításait, és hogy mennyire veszélyes tevékenységük, azt jól tükrözi legújabb agymenésük. A Mindmeghalunk fb-oldal fedezte fel az alábbi gyöngyszemet:

Mielőtt bárki azt hiszi, az efféle szervezetek hozzászólásainak nincs hatása: hazánkban több gyermek meghalt már, mert szüleik fényevésre váltottak és gyakorlatilag halálra éheztették szerencsétleneket. Elég a védőoltásellenességből, életveszélyes hülyeségekből!

dr. Novák Hunor

Kapcsolódó cikk:

Ezért ne higgye el, amit az oltásellenesek mondanak
Kik azok, akik le akarják leplezni a vakcinalobbit? Parlagfűzabálás, netkábelen keresztül terjedő nemi betegség, gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatti nyomozás a palettán.

(Címlapkép: Wikipedia - Angie vite  © , CC BY-SA 4.0