Vegyes hírek

dr. Lala bohócdoktor: köszönöm az olvasóknak, több mint 15 millió forinttal segítették munkánkat!

2016-12-03

| Frissítve:

2017-01-30 10:20:27

Dr. Novák Hunor

A Cigánykerék című tévéműsorból ismert bohócot, dr. Lalát és társát rengetegen segítették olvasóim közül. Az összefogás mértéke és eredménye hátborzongató: több mint 15 millió forint.

Lala nem tétlenkedik: újabb bohócdoktorok jelentkezését várja, hogy még több rákos, súlyos beteg arcára varázsolhassanak mosolyt.

drlalatabitha
Fotó: Takács Eszter, Tábitha ház

 

dr. Novák Hunor: Kedves Lala, a Veled készült interjúmat  több mint 20.000 ember osztotta meg Facebookon, rengetegen olvasták, a cikkben az alapítványi és bankadatokat is megadva buzdítottam mindenkit támogatásotokra – mi lett ennek az eredménye?

A tavalyi nehéz anyagi helyzetünk után nem csak fellélegezhetünk, hanem fejlődhetünk is, ekkora segítségre nem számítottunk. Nagyon köszönöm a Családinet hírportálnak és az olvasóknak az önzetlen segítséget! A cikk megjelenése után ugrásszerűen megnőtt az alapítvány számlájára érkező átutalások száma (több millió forint támogatást kaptunk így), nemrég pedig kiderült az adó 1%-os felajánlások mennyisége is, a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány-unk idén 14,3 millió forintos bevételt kapott, ami hatalmas eredmény, és sokszorosa a tavaly kapott 1%-os felajánlásoknak. Sokat segített ebben a dr. Lala című dokumentumfilm is, amelyet többek között a Duna TV-n is lejátszottak. A támogatásokról részletesebben a http://bohocdokik.hu/ oldalon közöltem információkat. 

Itt szeretnék újból köszönetet mondani mindazoknak, akik fontosnak tartják munkánkat és segítették pénz vagy tárgyi adományokkal, netán egy szép hozzászólással, megosztással, esetleg egy láthatatlan pozitív kacsintással missziónkat. Egyszóval MINDENKINEK köszönjük a segítséget!

dr. Novák Hunor: Az alapítványotok „bevétele” idén tehát a tavalyihoz képest többszörösére nőtt – nem tétlenkedsz, új bohócdoktorok jelentkezését várod. Megosztanád a részleteket?

A támogatások emelkedése miatt elsősorban a bohócdoktori létszám bővítését kezdjük meg. Célunk, hogy még több beteg, rákos gyermekhez juthassunk el, a jelenlegi havi 15-17-es bohócdoktori vizitszámot kb. havi 20 alkalomra szeretnénk növelni.

dr Lala Novák Hunor
dr Lala és én a kórházban

dr. Novák Hunor: Kedves Lala, sok sikert kívánok ehhez! Tisztelt Olvasó! Lalát személyesen ismerve mindenkit buzdítok, hogy segítse őket a jövőben is – támogatása, adójának 1%-a garantáltan tisztességes emberek kezébe kerül, és jó célokra fordítódik. Az alapítvány ügyeit is javarészt Lala intézi.

Banki átutalással is lehet segíteni, de nagy szükségük lenne különféle ajándékokra, hajtogatható lufikra, vagy cégek reklámos csecsebecséire, amit osztogathatnak a beteg gyerekeknek (plüssállatokat higiéniai okokból nem tudnak átvenni) – tárgyi adomány esetén előzetesen egyeztessen Lalával!

Ha cégként, magánszemélyként apróságokkal, ajándékokkal segítene, írjon ide:  lala@bohocdokik.hu

http://bohocdokik.hu/

Átutalás, támogatás: Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány, K&H Bank 10403136 – 31306553 – 00000000

1%: Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány, adószám: 18238657-1-43

 

dr. Novak Hunor