Fityma kisokos

Az összes méregtelenítő kúra átverés, ilyen baromsághoz soha nem adnám a nevem! - mondja dr. Zacher

event2017-03-31
persondr. Novák Hunor

"Modern világunk hülyesége, unatkozó szépasszonyok mosatják a beleiket... A méregtelenítés nem létezik, mégis ezzel hülyítik az embereket" - mondta dr. Zacher Gábor.

Óriási üzlet az egész, ha nevemet adnám hozzá, Ferrarival járnék - tette hozzá Zacher, aki élesen kifakadt a népszerű méregtelenítő kúrák miatt, amik semmit sem használnak, de cserébe veszélyesek.

Én is beszéltem már erről az Origo újságírójának: az egész méregtelenítés témakör egy óriási blöff, egy alternatív valóság, amit az emberek, illetve az ezzel foglalkozó cégek találtak ki. A szervezet nem úgy működik, mint a lakás, amit évente egyszer-kétszer nagytakarítani kell. A méreganyagok kiválasztásához ráadásul nem is szükséges semmilyen por, tea, kapszula vagy akár perui kovaföld, mivel ezek kiválasztását tökéletesen elvégzik a különféle szervek, mint például a vese vagy a máj. A "méreganyagokat" vizelettel, széklettel választjuk ki. Tehát igazából, aki naponta ül a vécén, az tökéletesen méregtelenít, tehát a méregtelenítéshez nem csodaszer kell, hanem WC-papír.

 dr. Novák Hunor

Kapcsolódó cikk: Méregtelenítés, lúgosítás - dr. Zacher Gábor helyretette Schobert Norbit