Betegségek

Fityma kisokos: fotókkal és videókkal mutatom meg, mikor mit érdemes tenni

2021-01-21

| Frissítve:

2022.08.27 18:50:55

Dr. Novák Hunor

A fitymaletapadás feloldása, megszűntetése mikor javasolt? A fitymaszűkület kezelése babáknál, gyermekeknél krémmel hogyan lehetséges, mikor kell szteroidos krém? Mikortól és hogyan tornáztassuk? Hogyan kenjük be? Létrehoztam egy megvásárolható ismeretterjesztő anyagot, ami óriási segítség lesz a szülőknek: rengeteg képen, videón mutatom be a normális és kóros állapotokat. 

Magánrendelésemre rengetegen jöttek fitymaprobléma kapcsán az elmúlt időszakban is. Ezentúl nem sok értelme lesz emiatt eljönni magánrendelésemre, mert létrehoztam egy olyan három részes, 90 perces ismeretterjesztő videósorozatot, amiben minden információt átadok, megmutatok, így a legtöbben meg tudják majd oldani a problémát nélkülem. A videó sok-sok hónap munkája, és rengeteg szakirodalmat olvastam át hozzá, gyúrtam őket egybe. Emellett saját tapasztalataimat is átadom, ugyanis rengeteg gyermeket mentettem meg a fitymaműtéttől az elmúlt időszakban. Sok olyan páciensem is volt, akik már több orvost megjártak, gyereksebésznél kötöttek ki és fitymaműtétre voltak előjegyezve, a műtétet azonban le kellett mondani, mert a videóban részletezett módszerrel megoldottam problémájukat.

Érdekel, megveszem!

A Fityma kisokost, a 3 részes online videós előadást a világ bármely országából meg tudja vásárolni, és már nem csak bankkártyával fizethet, hanem Magyarországról azonnali átutalással is. A vásárlás után 3 hónapig fér hozzá a videóhoz, ami bőven elég ahhoz, hogy szükség esetén egy teljes „fitymaprogramot” végig vigyen.

A videó 0-18 éves korú gyermekek problémáival foglalkozik, minden korú gyermek fitymaproblémájára választ ad. A témával azért foglalkozom ilyen részletesen, mert tapasztalataim szerint hazánkban a „fitymaproblémák” kezelése általánosságban sajnos sokszor elmaradott, rengeteg felesleges beavatkozás, műtét történik, bár természetesen vannak üdítő kivételek.

Az azonnali átutalásos fizetéshez (csak magyar bankszámláról működik ez a funkció) az adatokat akkor kapja meg, ha az alábbi gombra kattintva kitölti a megrendelő űrlapot.

Érdekel, megveszem!

Aki megvásárolta, elégedett és más szülőknek is ajánlja

A vásárlás után 1 héttel mindenki kap automatikusan emailt, amiben egy anonim űrlapon véleményezheti a megvásárolt videósorozatot. Örülök és rendkívül megtisztelő, hogy a visszajelzések alapján a vásárlók több mint 99%-a (!!!) más szülőnek is ajánlja a videósorozat megvásárlását:

Fitymaszűkület kezelése műtét nélkül - Fityma kisokos

Többen írtak Facebookon is véleményt:

fityma kisokos fitymaszukulet krem letapadasra

fityma kisokos velemenyek

Néhány további vélemény:

„Hiánypótló az anyag, ilyen összefoglaló még angol nyelven sem elérhető, akármennyit kerestem. Elképesztően nagy segítség.” V. Júlia

„Már egy hét alatt is változást tudtunk elérni 2 éves kisfiam legbecsesebb tagján”  – anonim visszajelzés

„Sajnálom, hogy annak idején, amikor a nagyfiam hasonló problémákkal küzdött, hagytam magunkat belehajszolni a műtétbe”  – anonim visszajelzés

„Nagyon sok kérdésre választ kaptunk, megnyugodtunk, és felesleges orvoshoz járkálástól mentett meg minket”.  – anonim visszajelzés

„Bárcsak előbb lett volna mód a videót megnéznem. Már a pici baba születése előtt hasznos ezt megnézni minden anyukának” – anonim visszajelzés

Érdekel, megveszem!

Miért jó a Fityma kisokos?

 • sokkal részletesebb információkat kap a témában, mint a magánrendelésemen, és a videókat többször visszanézheti (3 hónapig fér hozzá)
 • állítom: a korábban fitymaprobléma miatt hozzám forduló páciensek 99%-ának nem kellett volna hozzám jönni, ha ez a videósorozat már akkor rendelkezésre állt volna
 • az előadás 90 perces, tartalomjegyzékkel van ellátva – így utólag is visszanézhet könnyen 1-1 témát
 • nem kell utaznia: a világ bármely tájáról elérheti az anyagot
 • megúszhatja a fityma feltépését és a felesleges műtétet
 • megúszhatja a sérülésekből fakadó maradandó, kóros szűkület kialakulását
 • megtudhatja, mikor kell valóban műtéti megoldás, és mikor veszélyes halogatni
 • a világ legmodernebb információit kapja meg: rengeteg külföldi szakirodalmat, orvosi irányelvet olvastam el és gyúrtam össze egyben – több mint 30 forrásra támaszkodtam!

Mit talál a Fityma kisokos videókban?

 • rengeteg képet kóros és normális szűkületekről, videókat hátrahúzásokról, a különböző szűkületek bekenéséről
 • fitymaletapadásról információk, képek: hogy néz ki? Mikor kell beavatkozni és hogyan?
 • mikortól érdemes a fitymát tornáztatni és hogyan?
 • mi a teendő, ha pisiléskor felfújódik a fütyi? Mit tegyünk, ha bereped?
 • mi számít normális és kóros fitymaszűkületnek? Mit tegyünk a gyűrűszerű – homokóra szűkülettel?
 • melyik a leghatásosabb krém – hatóanyag konkrétan, és hogy hogyan használjuk?
 • mi a helyzet a fitymatágítókkal?
 • megtalálja az általam javasolt fitymaprogramot
 • mit tegyünk, ha kezelés után vagy évek múlva újból visszaszűkült a fityma?
 • mit tegyünk, ha fehér váladékot, dudort vagy fehér gombócokat észlelünk a fityma alatt?
 • mikor érdemes gyermeksebészhez fordulni?

A videósorozat teljes tartalomjegyzékét megtekintheti itt, így pontosan látja, mi vár Önre.

Érdekel, megveszem!

Az ismeretterjesztő videóhoz 3 hónapig fér hozzá, ez bőven elég ahhoz is, hogy egy fitymaprogramot végigvigyen. Fontos, hogy a folyamat automatizáltan működik: nem tudok egyéni kérdésekre válaszolni, receptet felírni, a Fityma kisokos megvásárlásához nem tartozik egyéb kedvezmény, szolgáltatás, ingyenes konzultációs lehetőség. De a videóban olyan részletesen el fogok mondani mindent, konkrét eseteket bemutatva, átbeszélve, hogy szerintem nem lesz kérdése és egyszer csak jön majd a felismerés: „hú, pont ez van a kisfiamnál is, mint a képen!”

A Fityma kisokos megvásárlása nem kötelező, nem kényszer, hanem egy szabadon választható XXI. századi lehetőség.

Ha nem vásárolja meg a videót: szerencsére egyre több orvos van hazánkban, akik már a modern nézeteket követik fityma ügyében. Szakorvosi ellátás mindenki számára elérhető ingyenesen (TB-alapon) hazánkban, de magánorvosok közül is bőven választhat, ezért azt javaslom, forduljon ahhoz az orvoshoz, aki elnyeri bizalmát és úgy gondolja, szakmailag modern nézeteket követi.

Az elkövetkezendő hónapokban – években néhány kisebb részlet ingyenesen is elérhető lesz a novakhunor.hu-n (minden felvétel természetesen szülői hozzájárulással készült), igyekszem minél többeknek segíteni, de a teljes anyag csak megvásárlás után lesz elérhető.

Érdekel, megveszem!

Kötelező jogi tájékoztató: A videóban közzétett információk nem minősülnek oktatásnak és nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, azok általános jellegűek, figyelembe vételük csak saját felelősségre történhet. Részletes információk és tudnivalók az ÁSZF-ben és Adatvédelmi irányelvekben a fizetéses űrlapon.

dr. Novak Hunor