Hirdetési 1X1

A weboldalon kizárólag olyan hirdetések jelenhetnek meg, amelyek összeegyeztethetőek az oldal céljaival, megjelenésével, ezért az oldalra kikerülés előtt a hirdetések engedélyezési folyamaton mennek át.

Ajánlatkérés: info@novakhunor.hu

Hitelesség

A novakhunor.hu-n megjelenő hirdetésekkel kapcsolatos szikla szilárd alapelveim:

1. Véleményem nem eladó, pénzért nem lehet dicsérő cikket, cenzúrát, hallgatást vagy másokkal szembeni lejárató kampányt megrendelni. Az oldal tartalmába, szerkesztési elveibe a hirdetők nem szólhatnak bele, írásaim továbbra is szakmailag függetlenek, a tudományos tényeken alapulnak.

2. A megjelenő hirdetések tartalmát szigorúan veszem, nem jelenhet meg reklámként áltudományos gyógymód, nem bizonyított hatású vagy elavult készítmény, továbbá olyan termék sem, amit a nemzetközi orvosi irányelvek kifejezetten nem ajánlanak. Nem engedélyezem a zavaróan villogó banner, vagy az olvasókat megtévesztő reklámszöveg megjelenését sem.

3. Nekem az olvasó és a korrekt tájékoztatás az elsődleges, fontos a hitelességem megőrzése: pont ez teszi különösen értékessé a hirdetési felületet, hogy nem jelenhet meg akármilyen reklám oldalamon.

dr. Novák Hunor

dr. Novak Hunor