Vegyes hírek

Több frontos lejárató kampány ellenem – leleplező cikkel karaktergyilkolnának meg

2018-02-14

| Frissítve:

2018-06-30 19:38:19

Dr. Novák Hunor

Orvosi kamara, NAV, bíróság után most karaktergyilkosságra készülnek ellenem a médiában – új szintre léptek azok, akiknek nem tetszik a modern orvoslásért folytatott  homeopátia-ellenes, védőoltáspárti munkám. Profi nyomozó újságírókat is rám állítottak. Most elmondom, mire lehet számítani, illetve mi volt eddig.

Kezdjük ott, hogy az elmúlt években többször próbáltak meg beperelni cikkeim miatt, kaptam az ügyvédi felszólításokat különböző cégektől, amiért megírtam egyes készítményekről a valóságot, hogy elavultak, hatástalanok vagy épp veszélyes mellékhatásaik vannak, ezért nem javasoltak. De hiába próbáltak megfélemlíteni, perrel fenyegetni, nem hátráltam meg! Sőt, igazából nekem jól is jönne egy ilyen kirakatper, örülnék neki, mert bíróság előtt bizonyíthatnám be, alátámasztva a nemzetközi orvosi ajánlásokkal, hogy amit írtam, az megállja a helyét. Az is hallana ezekről a készítményekről, aki eddig nem, mert ezeket a pereket a média is nagy figyelemmel kísérné. Valószínűleg ezt az engem fenyegetők is tudják, ezért végül soha, senki nem perelt be, mert látták: a perrel ők járnának rosszul, belőlem pedig csak mártírt csinálnának.

 

orvosleleplezes

Kép: Designed by starline / Freepik

 

A védőoltásellenesek, homeopátiahívők pedig most úgy tűnik, teljesen begőzöltek, sok irigyet is szereztem, akik most több fronton próbálnak ellehetetleníteni.

 

El akartak tiltani az orvoslástól – bepanaszoltak a hatóságoknál

 

Még az influenza járvány előtt, a nemzetközi ajánlásokra alapozva javasoltam minden hat hónapos és 3 éves kor közötti gyermek beoltását a Vaxigrip tetra influenza vakcinával. Tettem ezt annak ellenére, hogy a vakcina akkor éppen érvényes hivatalos előírásában hazánkban csak 3 éves kor felettieknek lehetett adni – de ugyanezt a vakcinát az USA-ban régóta adják csecsemőknek is, és akkor is leírtam: várhatóan heteken belül módosítják a védőoltás hivatalos leiratát hazánkban is, és már 6 hónapos kortól javasolt lesz a vakcina. Azért álltam az ügy mellé, mert hazánk vezető védőoltási-infektológiai szaktekintélyei (dr. Kulcsár Andrea, dr. Mészner Zsófia) és a Házi Gyermekorvosok Egyesülete egy közös állásfoglalásban azt javasolta minden magyar gyermekorvosnak: adják be a Vaxigrip tetrát már hat hónapos kortól annak ellenére, hogy papíron csak 3 éves kortól javasolt. Ez annyira kiverte sokaknál a biztosítékot, hogy voltak, akik szerint én „közegészségügyi veszélyt” jelentek, törvényszegésre buzdítom az orvosokat, ezért panaszt tettek ellenem és abban reménykedtek, a hatóságok a diplomámat is elvehetik, így nem dolgozhatok tovább orvosként.

Csalódniuk kellett, ráadásul azóta már hivatalosan hazánkban is adható 6 hónapos kortól a Vaxigrip tetra, ugyanis az OGYÉI jóváhagyta a védőoltás előírásának módosítását. Azt is tudjuk, hogy a járvány 90%-áért egy olyan influenza törzs felelős, ami ellen csak a Vaxigrip tetra oltás nyújt védelmet, tehát az járt jól, akit ezzel oltottak be… 

 

Adócsalással, szabálytalan működéssel próbáltak vádolni – súlyos pofára esés lett belőle

Sok irigyemnek szúrja a szemét az előfizetéses (havidíjas) prémium szolgáltatásom, facebookos VIP-csoportom. Azt híresztelték, ilyet nem lehet csinálni, a Facebook szabályzatába ütközik, ezért többször jelentettek – de mivel valójában minden megfelel a Facebook szabályzatának, és számos hasonló csoport működik, semmi nem történt.

Adócsalással is próbáltak vádolni és információim szerint a NAV-nak is jelentettek, de súlyos pofára esés lett belőle. Azt ugyanis nem tudták, hogy személyesen, írásban kértem a NAV-tól állásfoglalást az adózás, számlaadás témájában még a szolgáltatásom elindítása előtt, és mindent aszerint csinálunk a könyvelőmmel, átláthatóan, tisztességesen, minden forint után adózva. A hálapénzmaffia országában furcsa lehet sokaknak, de igen, így is lehet extra egészségügyi szolgáltatást nyújtani…

 

A legújabb akciójuk: profi nyomozó újságírókkal járatnának le

Több forrásból értesültem arról, két újságírót is a nyakamra küldtek, és hamarosan „leleplező cikk” jelenhet meg rólam, aminek célja a karaktergyilkosság. Elmondom, többek között milyen „szenzációs” leleplezéseket írnának meg a fenti rágalmak, próbálkozások mellett.

„Nem is gyermekorvos, hanem kuruzsló, álorvos, tévés celebdoki”

– ezt azzal akarják majd alátámasztani, hogy az Állami Egészségügyi Ellátó Központ nyilvántartása szerint csak általános orvosi diplomám van, semmi közöm a gyermekgyógyászathoz. A valóság az, hogy az egészen pontos megfogalmazás szerint csecsemő és gyermekgyógyász szakorvosjelölt vagyok a Semmelweis Egyetem képzésében( ezt a státuszt viszont az ÁEEK nem tartja nyilván), idén lesz, hogy ötödik éve dolgozom egy nagy gyermekcentrumban (erről rengeteg helyen beszéltem-olvashattak már, itt, itt, itt stb.). Tehát amit írnak, butaság.

„Testvére korábbi politikus, Novák Előd  – Novák Hunor is politikai pályára készül” 

– négy bátyám van, köztük Előd, ez eddig sem volt titok, és örülök neki, hogy ő mára távolabb került a politikától és inkább a gyerekneveléssel foglalkozik. Jómagam undorodom a politikától, és előbb lennék műkörmös, mint például egészségügyi szakpolitikus. Nem indulok a választásokon, és hogy stílszerűen fogalmazzak: „nem hoz lázba” a téma… Tehát amit írnak, butaság.

„A gyermekorvosi szakma nem ért vele egyet, nem támogatja”

– bár vannak nyilván sértett emberek, vagy akiknek egyszerűen nem szimpatikus, ahogy és amit csinálok (a gyermekorvosok között is vannak homeopaták), de összességében valójában támogat a gyermekorvosi szakma legfelsőbb szinten is. Ezt bizonyítja, hogy nemrég felvilágosító munkámért első helyezettnek járó díjat kaptam egy orvosszakmai zsűritől, az egyik gyermekorvosokat továbbképző orvosi szaklapba kértek fel állandó szerzőnek, továbbá a Gyermekorvos Továbbképzés című folyóirat épp a napokban csinált velem (is) eddigi pályafutásomról interjút. Tehát amit írnak, butaság.

„Önjelölt megmondóember, saját véleményét próbálja tényként beállítani”

– valójában én soha nem a saját véleményemet ismertetem, hanem a magyar és nemzetközi modern állásfoglalásokat, mintegy szócsőként próbálom közvetíteni. Minden állításom a tudományos tényeken alapszik, leellenőrizhető, cikkeim alján ott vannak a források. Tehát amit írnak, butaság.

Hogy miket fognak még írni, az majd kiderül… 

 

Segítségüket kérem, küzdjünk együtt!

Felvilágosító munkámat nem hagyom abba, és nem hátrálok meg, továbbra is küzdök a hálapénz, a hierarchikus orvos-beteg viszony, a homeopátia, védőoltásellenesség ellen is. Küzdök a modern orvoslásért, tiszta szívvel, őszintén. Kérem, ha egyetért céljaimmal, ossza meg cikkeimet, küzdjük együtt! Hiába próbálnak betiltani, cikkeimet töröltetni, a tiltott gyümölcs ráadásul mindig édesebb…

Másokkal ellentétben én nem gyűlölködöm, nem rombolok, hanem építek és pozitív dolgokkal foglalkozom. Utálóimnak van egy nagyon rossz hírem: 

homeoaltato

A százszoros dózisú homeopátiás altató sem ölt meg, úgyhogy a karaktergyilkolós cikk sem fog… FOLYTATOM!

 

De fogjuk fel ezt az egészet inkább humorosan… 

Ön szerint mi kerülhet rólam még napvilágra? Leleplező fotó, ahogy beginázott óvodások hasáról szippantom fel a kokaint a kórteremben? Rejtett kamerás felvétel, hogy kötelező BCG-védőoltásnak álcázott, autizmust okozó mikrochippel oltom be az újszülötteket? Titokban rögzített hangfelvétel Soros Györggyel?

Írja meg kommentben! 🙂

dr. Novák Hunor

dr. Novak Hunor