Hirdetés

Rendhagyó kampányt indítok: több ezer forintot kaphat minden olvasóm cached

event2019-09-16 | Frissítve: 2019-10-04
persondr. Novák Hunor

FRISS: Az akció átmenetileg véget ért, már nem lehet ilyen nyereménnyel regisztrálni.

 

Korábban írtam: Pár perc az egész, ráadásul munkámat, rendelőm felszerelését is támogatja. Win-win szituáció következik.

Imádom a technikai újításokat, modern dolgokat, ezért is szeretem a Revolutot. Ez egy olyan angliai, világméretű online "okosbank", ami már világszerte több mint hétmillió előfizetővel rendelkezik, hihetetlen jó az okostelefonos alkalmazása, és a hazai bankokhoz képest sokkal jobb árfolyamon (ún. bankközi árfolyamon) vált 150 féle valutát. Egy-egy nyaraláson simán tízezreket lehet spórolni, én már csak ezt használom olyankor és bátran ajánlom mindenkinek. Most akció van: ha a meghívómmal regisztrál, kap 3000 forintot + ingyen dombornyomott Mastercard (!) kártyát postán (havidíj NINCS), és én is kapok 3000 forintot, ami sokat segít nekem abban, hogy rendelőmet még jobban felszerelhessem. Ezért kérem ilyen formában a segítségüket. Win-win!

 

"Minek nekem Revolut?" Ismerősöm arcára fagyott a mosoly...

Pár hete épp Horvátországban ecseteltem ismerésömnek, milyen jó a Revolut, de ő nagyon szkeptikus volt: neki prémium, arany kártyája van az egyik legnagyobb magyar banknál, és higgyem el, hogy az nagyon jó árfolyamon vált, ingyen lehet külföldön is ATM-ből felvenni, felesleges a Revolut neki, ő a legmagasabb csomagban van.

Kipróbáltuk: felvettünk 500-500 kunát. A Revolut kártyámmal 22 ezer forintba került, az ő csúcskártyájával pedig 25 ezer forintba...

Elég durva különbség, a magyar bankja ennyivel rosszabbul váltotta a valutát (mind a két kártya forintról váltott kunára), mi is meglepődtünk, és ő is. Az biztos, hogy ha bárhol fizet külföldön (szállás, étterem), vagy rendel (Ebay, alibaba stb), nagyon rossz ötlet bármilyen más magyar bank kártyájával fizetni, vagy előre készpénzt váltani. Vannak hasonló banki szolgáltatók (pl.: Curve), én sokat olvasgattam a témában, én végül a Revolutot találtam a legjobbnak és ebben bíztam meg. A Revolut az email, a hagyományos bankok a fax, azt hiszem ezzel mindenki megértheti, miről van szó.

 

Ezt tudja a Revolut, ezért éri meg Önnek is

Ha az alap verziót választja, az teljesen ingyenes, nincs havidíj. A Revolut egy bank profi okostelefonos alkalmazással,  valódi bankkártyát is kap hozzá. Az alkalmazásban másik bankkártyával vagy átutalással lehet feltölteni előre a pénzt, aztán azt tudja elkölteni onnan. Több hónapja használom, ezért is ajánlom, nagyon egyszerű program, hihetetlen jó árfolyamon lehet vele váltani pénzt, pénzt küldeni egymás között ezzel a legegyszerűbb, komoly biztosítást lehet kapni hozzá, kriptovaluta, megtakarítás, ingyen készpénzfelvétel külföldön is az adott ország valutájában, szóval sok minden intézhető vele. Sokkal jobban szeretem, mint bármelyik magyar bankomat, sokkal felhasználóbarátabb és több szolgáltatást nyújt. Egyszóval: ha még nincs ilyenje, ajánlom, most az akcióval meg pláne!

 

Így kaphat most 3000 forintot, ingyen dombornyomott Mastercardot, havidíj és költségek nélkül!

Ha úgy döntött, kipróbálná ezt az akciót, ahhoz a következőt kell tennie:

  1. az alábbi linken regisztrálni kell (hivatalos bank, ezért be kell fotózni a személyit is majd azonosításhoz):  (A LINK MÁR NEM MŰKÖDIK)

  2. fel kell tölteni az egyenlegét 3500 forinttal az induláshoz pl. másik bankkártyájával (ezt 100%-ban elköltheti)

  3. fizikai kártyát kell kérnie (Ha Standard kártyát kér, az dombornyomott Mastercard, nem kerül semmibe, és ingyen postázzák. Ha a kártyájának színét szeretné változtatni, ahhoz prémium előfizetést kell választania).

Ezeket én is megcsináltam, pár perc az egész folyamat. A megadott időpontban megkapja postán a kártyáját, amivel ha először vásárol (bármit, akár egy ásványvizet), akkor utána jóváírják számláján a 3000 forint jutalmat, amit bármikor elkölthet. A dombornyomott kártyának nincs havidíja, költsége, így nagyon megéri, hiszen a legtöbb banknál ez is jó drága.

Fontos: ha nem a fenti linkre kattintva indítja el regisztrációját, nem kap pénzt, ingyen postázást!

Ha a fentieket megcsinálja, hozzám is eljut 3000 forint, amivel sokat segít nekem, hiszen rendelőmbe számos műszert szeretnék még beszerezni, amik sok százezer forintba kerülnek. Magánrendelőm nyugat-európai színvonalú lesz, és lesznek ingyenes napok is azért, hogy olyanok is eljuthassanak rendelőmbe, akik anyagilag egyébként nem tehetik meg, hogy fizessenek extrán az ellátásért.

Köszönöm, ha ilyen rendhagyó formában segíti munkámat, szerintem nem fogja megbánni, és rengeteget fog spórolni a Revoluttal. Ha nem regisztrál, "csak" továbbra is olvas és megtisztel figyelmével, azt is köszönöm! :-)

Frissítés: itt a Facebook oldalamon is megosztottam, a poszt alatt már többen leírták tapasztalatukat:

A kártya használata alapból megéri - most az akció miatt pedig különösen. Ne csússzon le róla, regisztráljon ingyenesen a fenti linken!