Hirdetés

Ingyenes online rendelésem - itt vannak az időpontok!

event2020-04-12 | Frissítve: 2020-05-16
persondr. Novák Hunor

Éljen bárhol a világon, igyekszem segíteni Önnek: virtuális rendelőt indítottam.

A koronavírus járvány alatt csökkenteni kell az orvos-beteg találkozásokat, de nem hagyhatjuk az "átlag betegeket" sem magukra.  Ne várjunk felsőbb utasításra, ne várjuk azt, hogy felülről megmondják, mit tegyünk, mindenki maga cselekedjen és segítsen - mondtam korábbi videómban. Én ezek alapján átvettem édesanyám gyermekkörzetét az ő védelmének érdekében; emellett (Magyarországon valószínűleg elsőként) ingyenessé tettem a magánrendelésemet (26 ezer forint helyett 1 forint most bárkinek), most pedig online rendelést indítok. Ezeken felül pedig közösségi csatornáimon igyekszem továbbra is hitelesen tájékoztatni Önöket a koronavírust érintő fejleményekről.

Mi ez az online rendelés, távgyógyítás?

Ez jelenleg a legmodernebb irányvonal a nyugati orvoslásban. Itthoni stúdiót rendeztem be, és előfizettem egy profi amerikai telemedicinás, "távgyógyítós" szoftverre, de természetesen a járvány ideje alatt a társadalmi szolidaritás jegyében a szolgáltatás ingyenes az Önök számára, vagyis én ingyen dolgozom, és minden költséget én állok. A szoftverben virtuális váróterem van, ahonnan be tudom hívni a betegeket: videós formában látjuk egymást, meg tudjuk gyorsan beszélni a problémákat, meg tudom nézni a gyermek légzését, kiütéseit, kiszáradás jeleit stb., szükség esetén pedig akár a felhőbe receptet is fel tudok írni, így a gyógyszert bármelyik patikában kiválthatja anélkül, hogy találkozna velem. Ezzel próbálok Önöknek segíteni és csökkenteni a sürgősségi osztályok, gyermekgyógyász kollégák terheit.

Hogyan jelentkezhet be hozzám?

Az alábbi időpontokban rendelek online (az időpontok változhatnak, az alábbiakat mindig aktualizálom az aktuális járványhelyzetnek megfelelően, annak függvényében segítek online, hogy mennyire nehéz orvoshoz eljutni):

  • Minden péntek 18-19 óra

Ebben az idősávban rá kell kattintania az alábbi gombra (Chrome, Mozilla, Internet Explorer vagy Safari böngészőt kell használnia), megadnia a nevét, engedélyt adni a kamera és mikrofon használatához és várnia:

Videós konzultáció indítása

Webkamerás számítógép mellett mobiltelefon is használható, de fontos, hogy a fenti böngészők valamelyikébe másolja be a linket, ne a Facebook alapértelmezett böngészőjét használja! Használat előtt frissítse a böngészőt, applikációt a legfrisebb verzióra, és a wifihez közel helyezkedjen el vagy használjon mobilinternetet!

Ne feledjék: ha lázas a gyermek, itt minden információt, segítséget megtalál oldalamon, mivel mérje, hogyan csillapítsa, mikor forduljon orvoshoz.