Hirdetés

Információk a támogatásról, barionos fizetésről

event2017-08-01 | Frissítve: 2019-01-31
persondr. Novák Hunor

A novakhunor.hu által is használt bankkártyás fizetés, támogatás a Barion rendszerén keresztül bonyolítódik le, ami a Paypalhoz hasonló, nagy magyar cég, amin keresztül online lehet fizetni, pénzt küldeni - fogadni bankkártyájával vagy barionos egyenlegével.

A támogatás egyszer alkalom, nem ismétlődik, a prémium tagságra történő előfizetés 30 naponta automatikusan ismétlődik, de bármikor lemondható pár kattintással. A Bariont számos nagy cég használja már, például a Jófogás, Don Pepe pizzéria, Extreme Digital is. A barionos fizetésnél használhatja az alábbi kártyatípusokat is:

 

A fizetés szigorúan titkosított csatornán megy végbe, a novakhunor.hu oldalától függetlenül, a Barion felületén, bankkártya adatai teljes biztonságban vannak! A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Bankkártyaadatait a novakhunor.hu nem kapja meg és nem is tárolja.

Amennyiben technikai kérdése van, hívja Barion ügyfélszolgálatát a +36 1 464 70 99 számon, vagy keresső őket a support@barion.com címen!

Ha egyéb kérdése van a támogatással / tagdíjfizetéssel kapcsolatban, írjon az info@novakhunor.hu címre! Köszönöm segítségét!

dr. Novák Hunor