Elrejtés
Hirdetés

Ha most jelentkezik, bekerülhet a VIP-csoportba!

event 2017. szeptember 04.

Sokan írtak, hogy szeretnének a VIP facebookos csoportomhoz csatlakozni, de sajnos több tagot nem tudok egyelőre felvenni. Néhány hét múlva valószínűleg lesz lehetőség megint csatlakozni, ha nem szeretne lemaradni, írjon az info@novakhunor.hu címre egy üres levelet "VIP" tárggyal, így elsőként kap majd értesítést, a hamar jelentkezőknek lesz a legnagyobb esélye bekerülni.

Múltkor is rengetegen akartak csatlakozni, végül bővítettem a csoportlétszámot, de egy bizonyos taglétszám felett nem tudnék a személyes kérdésekre válaszolni, ezért limitált a csoportlétszám, ezért előre megértését kérem azoknak, akik nem tudnak most sem bekerülni. Azért nem tudok több embert most felvenni, mert engem nem a meggazdagodás vezérel, hanem a minőségi szolgáltatás nyújtása, ennek a hozzáállásnak köszönhető, hogy a VIP-tagok között végzett anonim felmérés alapján 97%-uk elégedett és másnak is ajánlja a csatlakozást, mindössze 3% szerint nem érte meg a havidíj.

Hirdetés

Mit kap majd tőlem VIP-tagságért? 

  • egy profi utazási gyógyszerlistát 
  • exkluzív tartalmak csak tagoknak: új cikkek, saját készítésű oktatóvideók, online előadás - máshol nem látható!
  • személyes kérdéseire válaszolok, a legújabb nemzetközi ajánlásokra alapozva
  • a novakhunor.hu-n megjelenő új cikkeket a VIP-csoport tagjai jóval hamarabb olvashatják

A novakhunor.hu-n a jövőben is lesznek ingyenes tartalmak. Köszönöm megtisztelő figyelmüket!

(A csoport a Facebook szabályzatának megfelelően és a NAV-tól kapott írásos állásfoglalás alapján működik, tisztán, átláthatóan - így is lehet szolgáltatást nyújtani a hálapénzmaffia országában. A prémium tagság egyáltalán nem kényszer, hanem lehetőség, mint például egy magánrendelés választása.)

dr. Novák Hunor

comment Szóljon hozzá a bejegyzéshez!
Hirdetés
Kövessen facebook-on is:
Támogassa munkámat!
Más témákról is szeretne olvasni? Támogassa az újabb összefoglalók elkészülését!
támogatom most!
Hiteles Egészségügyi Weboldal pecsét 2017
Evidence-Based logó
email
Hírlevél feliratkozás

Ha megadja emailcímét, azonnal kap 5 hasznos tippet a gyors gyógyuláshoz. Nincs levéldömping: havi max. 1x küldök levelet Önnek az újdonságokról.

Támogassa munkámat:
Barion logo
Kötelező jogi tájékoztató
Az oldalon található információk csak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, diagnózist, kezelést, ezért panaszával mindig forduljon szakemberhez! A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
loyalty Önnek ajánljuk: