Vegyes hírek

Díjat nyert a novakhunor.hu – nehéz anyagi körülmények között élő családokat keresek, akik a nyereményemet kapják

2017-03-06

| Frissítve:

2017-03-07 07:43:13

Dr. Novák Hunor

Hivatalosan is sikersztori lett a novakhunor.hu – az 50.000 forintos nyereményt jótékony célra ajánlom fel, ehhez keresem a nehéz anyagi körülmények között élő családokat.

Lezárult a Hellobaby babamagazin sikertörténet pályázata, ami a legnagyobb sikerű kezdeményezéseket gyűjtötték össze: a novakhunor.hu lett az egyik győztes a szavazatok alapján. Különösen örömteli ez azok után, hogy még két hónapja sem működik az oldalunk, máris rengetegen olvassák, ami bizonyítja, hogy van igény a modern orvosi nézetekre. Köszönöm mindenkinek, aki szavazott, vagy segíti terjeszteni írásaimat!

novakhunor sikereA sikertörténet pályázaton csak azzal a feltétellel indultam, hogy ha nyereményt kapok, azt szabadon felajánlhatom bárkinek, így láttam értelmét csak az indulásnak. A Játéksziget játékbolt 50.000 forint értékű, szabadon felhasználható utalványát nyertem meg, amit bár fel tudnék használni saját célra, tudom, hogy vannak olyan családok, olyan gyerekek, akik nagyon nélkülöznek. Két családot szeretnék 25-25 ezer forintnyi utalvánnyal meglepni, hogy az ott lévő gyerekeknek örömet okozhassanak a szülők új, profi játékok vásárlásával.

Kérem, ha ismer olyan családot, amelynek anyagi körülményei nem engedik meg, hogy ennyi pénzt játékra költsenek, írja meg pár sorban történetüket, helyzetüket az info@novakhunor.hu címre! Az információkat bizalmasan kezelem!

(Az utalványt személyesen lehet beváltani a budapesti, debreceni, egri, győri vagy pécsi üzletben.)

Köszönöm a Hellobaby magazinnak a díjat, Zimmerer Anitának (aki megkeresett, és megírta a pályamunkát/interjút), egyúttal gratulálok a többi helyezettnek, minden indulónak!

dr. Novák Hunor

dr. Novak Hunor