Vegyes hírek

Álláslehetőség gyermekgyógyászoknak a Kroki magán gyermekrendelőben

2022-05-30

| Frissítve:

2022.06.09 22:53:11

Dr. Novák Hunor

Kedves Érdeklődő, Kedves Kolléga! Bővítem magánrendelőmet, ehhez keresem modern szemléletű munkatársamat. Egy olyan modern szemléletű, újdonságokra, gyerekbarát megoldásokra nyitott csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvost, aki szeretne a magánellátásban dolgozni és aki szokások helyett szeretne nyugati színvonalon gyógyítani. Ha kiégtél a jelenlegi munkahelyeden, túl vagy terhelve, szeretnéd, ha munka mellett lenne életed, jobb munkakörülményekre és teljesen rugalmas munkaidőre vágysz, szeretnél talpraesett, ügyes asszisztensekkel dolgozni, mindezt jó fizetésért, lehet, hogy ez az állás pont neked való!

Feltétel: csecsemő- és gyermekgyógyász szakvizsga megléte (érvényes működési engedély nem kötelező, de megújítása igen)

Munkavégzés helye: Kroki magán gyermekrendelő – Budapest, XI. kerület, Előpatak utca 78. Ez egy átalakított családi ház, ingatlanon belül van parkoló. A rendelő felújított, modern, gyerekbarát, jó munkakörülmények között lehet dolgozni.

Munkavégzés ideje: napi 4-5 óra rendelői munka, azért nem engedek többet, mert az hosszútávon kiégéshez vezethet és nem lehet 8 órán keresztül folyamatosan ellátni betegeket, nő a hiba esélye és csökken a betegelégedettség. A rendelés csak hétköznap van tervben és teljesen rugalmasan alakítható akár délelőtt, akár este – de akár hétvége is szóba jöhet igény esetén. Pácienseink 1-2 hétre előre tudnak csak foglalni, így a szabadság kivétele sem okozhat problémát.
Nem heti 1 délutánra keresek orvos kollégát, ne bérkiegészítés miatt gyere hozzám, hanem a hét minden napjára szükségem van még orvosra, mert sok a páciens.

Munkaviszony kezdete: rugalmas
Bérezés: órabérben vagy havi fix bérben is lehetséges, egyéni megállapodás alapján.

A rendelői munkáról, ellátott betegségekről: magánrendelésemen lényegében egy magas szintű háziorvosi ellátást nyújtunk, ami itthon nem megszokott ellátási forma. Köhögéssel nem küldünk egyből pulmonológushoz senkit, kiütéssel sem bőrgyógyászhoz, fitymaszűkülettel sem sebészhez. Gasztroenterológiai kivizsgálást végzünk, atópiás dermatitist kezelünk, savós és gennyes középfülgyulladásokat kezelünk és kontrollálunk, szemölcsöt is fagyasztunk. Komplikált, szakirodalom szerint továbbküldendő beteget irányítunk csak specialistához.

A rendelő kizárólag meghatározott problémákra specializálódott (hogy mihez értek, mikkel fogadok jelenleg betegeket, az itt megtekinthető), a szakterületek folyamatosan bővülnek. Fontos, hogy ezt a jövőben is megtartsuk, hiszen a terv az, hogy megszűnik az orvosválasztás, hogy a beteg hozzám vagy más orvoshoz jelentkezik be. Nem személyt választhat a páciens, hanem modern szemléletet, ha Kroki magánrendelőt választja. Rendhagyó dolgot szeretnék meghonosítani: a cél, hogy teljesen mindegy legyen a páciens számára, ki az ellátó orvos, a páciens ugyanazokat a tanácsokat és terápiákat kell kapja nálam vagy más orvosnál is, ugyanazt a magas színvonalú ellátást, hiszen kötelező a modern orvosi protokollok követése.

A Kroki magán gyermekrendelő egy szellemi műhellyé kell váljon, ahol a tudást tovább adjuk egymásnak, és folyamatosan fejlődünk. Ehhez a jelenlegi szakterületek elsajátítása, adott témákba való ”beletanulás” pluszban szükséges (pl.: atópiás dermatitisz, szemölcsök kezelése, fagyasztása, fülészeti kórképek stb, tympanométer használata és értékelése; hiszen olyan nem lehet, hogy én tudok szemölcsöt ellátni és fagyasztani, savós középfülgyulladást diagnosztizálni, a másik orvos pedig ebben nem járatos). Ezek általános gyermekgyógyászati kompetenciák, a rendelőben tudás, tapasztalat és a szükséges eszközök rendelésre állnak, minden megtanulható, és segítek ezekben. Így a munkavégzés első pár hónapja a tanulásról szól, más betegségek vannak, mint egy átlagos csecsemő/gyerekosztályon, és a megszerzett tudás egy jó részét sajnos biztosan el kell felejteni, helyettte modern alapokról indulva kell majd újra felépíteni a gyermekgyógyászati tudást.
Az ambuláns lapok nagy része előre létrehozott, beilleszthető sablonokból épül fel, a modern evidence-based ajánlásokra támaszkodva (részletes ismertető fültisztításról, vizelet mintavételről, atópiás dermatitisz kezelési alapjai, székrekedés kezelése stb.). A szükséges sablonokat beillesztjük, majd ezt követően szabjuk az adott páciensre és körülményeire. Így nem ritka, hogy valaki 3-4 oldalas ambuláns lapot kap, rengeteg részletes, leírt tanáccsal, és ez a működési forma is garancia arra vonatkozólag, hogy ugyanolyan ellátást, tanácsokat adjon minden orvos a Kroki magánrendelőben.

Ha elutasítod az áltudományokat (homeopátia, természetgyógyászat), ha a védőoltások és bizonyítékokon alapuló orvoslás pártján állsz, ha szeretsz gyermekekkel és szülőkkel foglalkozni, ha szeretnél egy rendkívül gyermekbarát helyen dolgozni, ha szereted az önálló munkát0, itt a helyed!
Elvárás, hogy a betegbiztonság érdekében a munkavállaló saját védőoltásai (pl.: hepatitis A, minden évben influenza elleni oltás stb) rendben legyenek, amennyiben ezek hiányoznak, mielőbbi pótlásuk szükséges a munkavégzéshez.

Rendelői felszereltség: minden eszközt mi biztosítunk. Digitális otoszkópok, digitális fonendoszkóp, CRP-Streptococcus-széklet vér Orion laborgép, ProDocUReader vizelet stix meghatározó gép, UV-C-s eszközfertőtlenítők, EKG, inhalátorok, fültisztításhoz eszközök, mobil EKG, tympanométer (fülnyomásmérő), pulzoximéter és vérnyomásmérő monitorok (újszülöttekre is), folyékony nitrogénes fagyasztó, szerződés laborral stb. Profi asszisztencia biztosított, talpraesett, segítőkész, magasan kvalifikált, intenzív gyermekellátásban is edződött csecsemő- és gyermekápoló segít, dolgozik velünk (vérvétel a magánrendelőben hamarosan indul, már újszülött kortól, amerikai genetikai laborral is kapcsolatban állunk, így a világon bármilyen vizsgálatot el fogunk tudni végezni, olyat is, ami államiban nem lehetséges vagy éveket kell rá várni). A magánrendelés kereteit saját cégem biztosítja, én vagyok a döntéshozó, nincs más főnök, befektető, így nincs pénzfacsaró üzem, befektetői nyomás fentről.
Sokakban felmerülhet a kérdés: emellett egyéb állás, munka lehetséges-e? Ez megbeszélés kérdése, attól függ. Van, ami elfogadható és van, ami nem. Nem csak a cég és brand szempontjait kell figyelnem (pl. másik helyen magánrendelés nem engedélyezett, ahol más minőségű lehet a munka), hanem a betegekét is: egy lestrapált, túlhajszolt orvos nem tud jó színvonalú szolgáltatást nyújtani, aki emellett még havi 6-ot ügyelne kórházban. Ráadásul nem csak a betegvizsgálatra kell időt fordítani, hanem a szakirodalom követésére, tanulásra is.

Az állásra jelentkezni kizárólag ezen az űrlapon lehetséges (minden mező kitöltése szükséges), utána emailben kapod meg az elvégzendő online feladatokat, ez tekintendő első körös interjúnak. Amennyiben az e-mail nem érkezett meg, kérjük ellenőrizd a Spam mappát vagy Gmail esetén a Promóciók/Összes levél mappákat. A második körös, személyes interjúra kiválasztottakat emailben értesítjük.

Nem átlagos gyermekgyógyászt keresek, hanem olyas valakit, akiben látom a “fantáziát”, lehetőséget, közös hullámhosszon vagyunk.

Az interjúztatást dr. Fazekas Marianna orvos-menedzserem koordinálja. Remélem, hogy találkoznak elképzeléseink és élőben is találkozunk!

dr. Novák Hunor

dr. Novak Hunor