Hirdetés

A fő kérdés eldőlt: a kórház után itt folytatom tovább cached

event2019-08-01 | Frissítve: 2019-10-16
persondr. Novák Hunor

Frissítés: a magánrendelőm Újbudán lesz, ha szeretne majd biztosan értesülni, amikor megnyílt, adja meg emailcímét itt. A magánrendelőm 100%-osan elkészült, minden engedélyt megkapott. Videós premier Facebook-oldalamon lesz, időpont: 2019. október 30, szerda 19 óra. Minden részlet akkor lesz nyilvános.

Hálapénzmentes, gyerekbarát rendelő lesz, ahol nem az üzleti szemlélet és nyerészkedés uralkodik. A rendelőben csúcstechnológiás kütyük, gyorsdiagnosztikai eszközök segítik a munkámat, amik Finnországból, Angliából és az USA-ból érkeztek főként.

 

Korábban írtam: 

Ahogy  ebben a videóban elmondtam: május 31-ével felmondtam a kórházban, ahol sok éve dolgoztam. Ugyanis számos egyéb projekttel kezdtem el foglalkozni, amit főállás, havi 4-6 ügyelet mellett már nem bírtam volna, emellett pedig úgy éreztem, szeretnék önállósodni, és olyan módon folytatni a gyógyítást, ahol munkaidőmet egyéb projektjeimmel is össze tudom egyeztetni. Nagy hálával gondolok vissza egykori munkahelyemre és kollégáimra, nővérekre, akiktől és ahol sokat tanultam, és ezúton is köszönöm nekik.

 

Magán gyermekorvosi rendelőt nyitok

Mit fogok csinálni? Különböző betegfelvilágosító projektekben veszek részt, foglalkozom a védőoltásokkal, ezzel honlappal, tájékoztató anyagokkal, emellett pedig megmaradok orvosnak is. Házi gyermekorvos, esetleg magán gyermekorvos, ez a kép opció volt korábban. 

Az elmúlt hetekben alaposan feltérképeztem a lehetőségeket, a mérleg nyelve pedig végül a magánellátás felé billent. Ebben tudom legjobban a bürokráciát minimálisra csökkentve, rugalmasan, terveim szerint gyógyítani a gyerkőcöket, ebben látom azt a jövőt, amit elképzeltem. Magánorvosként klasszikus gyermek háziorvosi ellátást nem nyújthatok, azaz nem lehet leadni nekem a kártyát. 

A helyzet sajnos magánban nem könnyű, hiszen sok helyen a celebvadászat, gazdagok ellátása a fő irány, gyermekbarát szemlélet sok helyen hiányzik, az aranyozott tapétától és háromszor levakolt, nagymellű recepcióstól pedig egy csecsemő sem, maximum az apuka dobhatja hanyatt magát. Sajnos emellett az üzleti szemlélet, nyereszkedés van sok helyen. Én nem ezt az utat akarom járni. Több szempontot mérlegelve végül a legnehezebbet utat választottam indulásként, ami sok teendővel jár: nem társulok be egy magánkórházba sem, hanem önállóan kibérlek egy rendelőhelyiséget és mindent magam intézek.

A magánrendelőm a tervek szerint Újbudán lesz és 2019 szeptember-október táján fog tudni elindulni.

Amit lehet, informatikailag automatizálni fogok, a legmodernebb műszerek beszerzését is elindítottam. Alulról szerveződő formában szeretnék létrehozni egy szerethető rendelőt, ahol mindenki elégedett. Ami nem rideg, nem luxusrendelő, hanem emberléptékű, otthonos, gyerekbarát. A VIP-csoport tagjai, a prémium tagságra előfizetők valamilyen formában mindenképp előnyt-kedvezményt fognak kapni, és az is biztos, hogy lesznek időnként teljesen ingyenes napok is a rendelésen, mert azokon is szeretnék segíteni, akik anyagilag nincsenek olyan helyzetben, hogy a vizsgálatért fizetni tudjanak. (A felháborodott, "nekem ez jár, én fizetem a TB-t" várható kommentekre reagálva elmondanám, hogy én is fizetem a TB-t, a rendelő műszerezettségét nekem sem adta senki ajándékba, hanem én kellett mindenre beruházzak, összesen több millió forint értékben. Azért ilyen sok, mert nyugat-európai szintű orvosi felszerelés lesz a rendelőben.)

Helyszín, további részletek később.