Betegségek

Kérdése van, írna nekem? Ezeket olvassa el!

2017-09-11

| Frissítve:

2018-12-13 09:59:18

Dr. Novák Hunor

Rengeteg levelet, kérdést kapok emailben és facebookos üzenetben is, néhány dologra felhívnám a figyelmet. Személyes kérdésére a VIP-csoportban kaphat választ.

Amennyiben érdekes cikkre, témára, hírre akadt és elküldte a linket, nagyon köszönöm, megnézem és ha időm engedi, foglalkozom vele egy cikkben! Amennyiben médiamegkeresés, interjú miatt írt, igyekszem mielőbb válaszolni.

level olvasoiAnnyi levelet kapok nap mint nap, amire egyszerűen képtelenség válaszolnom, ezért kérem megértését. „De csak egy orvos neve kellene vagy egy mondat nekem” – mondják sokan, de olyan mennyiségű a levéláradat, hogy a beérkező történeteket alaposan elolvasni sincs kapacitásom „csak úgy”: pénzt is kell keresnem, magánéletem is van, és aludnom is kell.

Ha kérdésére választ szeretne tőlem a legújabb tudományos tényekre alapozva, csatlakozhat fizetős, limitált taglétszámú VIP facebookos csoportomhoz, ahol nagyon sok hasznos infót, a honlapon nem olvasható cikkeket és oktatóvideókat is megtalál, és válaszolok a felmerülő kérdéseire. Részletek: Hogyan csatlakozhatok a VIP-csoporthoz és miért éri meg tagnak lenni?

A csoport pontosan azért limitált taglétszámú, mert célom nem a meggazdagodás, hanem a minőségi egészségügyi szolgáltatás nyújtása: egy bizonyos létszám felett már nem tudnék a kérdésekre személyesen válaszolni. Természetesen VIP-tagoknak sem tudok olyan kérdésekre válaszolni, hogy a „piros mandulára” most kell-e az antibiotikum, a gyerek mitől lázas vagy hogy a nyirokcsomója kórosnak számít-e. Az eddigi tapasztalat azonban az, hogy a feltett kérdések 95%-ára érdemi, részletes és hasznos választ kapnak a kérdezők.

A VIP-tagság nem kényszer, hanem lehetőség az érdeklődők számára, akár egy magánrendelés választása. Háziorvosi konzultáció mindenki számára ingyenesen elérhető hazánkban. 

Köszönöm megtisztelő figyelmét!

dr. Novák Hunor

Fotó: Pixabay

dr. Novak Hunor